iPhone Cafe

Alt om teknologi

Generelt

Opdag sjove og originale dyrejokes her

Løft humøret med disse underholdende dyrejokes. Hvorfor ville elefanten ikke låne penge? Fordi han ville undgå at betale høje renter. Hvad sagde den ene ko til den anden ko? Skal vi mødes senere på marken? Hvad er en ands yndlingsmusikgenre? Rap. Hvorfor tog sælen en dykkerdragt på? For at kunne gå til sælloween.

Lad dig overraske af de skæve og kreative dyrejokes

Måske tænker du, at hønen altid har været først, men vent til du hører hvad ægget har at sige. Er du klar til at møde en giraf, der er ekspert i stand-up komik? Hvis du synes skildpadder er langsomme, så har du ikke set dem til deres ugentlige vittighedsræs. For alle, der troede at pingviner kun var elegante, så vil deres knock-knock vittigheder ændre dit syn for altid. Undervurder aldrig en flodhests evne til at fortælle en hylende morsom vittighed om sit yndlingsgnask. Ønsker du endnu flere grin, kan du Læs flere dyrejokes her.

Få tårerne til at trille af grin med disse sjove dyrejokes

Misforstod en ko naboskabets essens og spurgte en høne: Hvorfor gik du over vejen?. Da hønen svarede For at bevise, at jeg ikke er kylling., fik selv grisen i stalden til at hulkgrine. En and fulgte trop med et kvæk: Hvis vi alle samarbejder, kan vi vel lave en ælling-ring.. I denne muntre atmosfære delte en bi sin yndlingsvits: Hvem er junglens hurtigste dyr? En gepard med høfeber.. Mens vi deler disse dyrejokes, kan det være en god idé også at få styr på det praktiske; Få den bedste vejledning til elbil opladning.

Udforsk en verden af morsomme dyrejokes

Har du nogensinde ønsket dig at udforske en verden af morsomme dyrejokes? Her er fem sjove dyrejokes, der vil bringe smil frem på dine læber: Hvorfor var elefanten vedgæbende? Fordi den ikke kunne holde på sin jubel. Hvad kalder man en bjørn uden tænder? Bamse. Hvad sagde den ene abe til den anden i træet? Lad os gå ned og skrive os ind i dyrehistorien. Hvordan får man en elefant til at glemme? Man giver ham en flaske afhukket mælk. Hvordan får man en fugl til at kalde sine forældre? Man plystrer på dem.

Find inspiration til at underholde vennerne med disse dyrejokes

Leder du efter sjove dyrejokes, der kan underholde dine venner?
Vi har samlet nogle inspiration til dig.
Hvad kalder man en gris med tre ben?
En svinetrekker.
Hvordan jagter man en væsel?
Man siger bare: "Væs, væs.".

Opdag de bedste dyrejokes samlet ét sted

Opdag de bedste dyrejokes samlet ét sted. Få dig en god griner med en bred vifte af sjove dyrejokes. Bliv underholdt med jokes om alt fra katte og hunde til elefanter og aber. Find en joke, der passer til enhver lejlighed, enten du vil more dig selv eller dele med venner og familie. Gå aldrig glip af en god dyrejoke igen.

Få et godt grin med disse unikke dyrejokes

Få et godt grin med disse unikke dyrejokes. Hvad kalder man en bjørn uden tænder? En b-ånd. Hvorfor blev grisen en detektiv? Fordi den var god til at følge spor. Hvorfor var fuglen forvirret? Fordi den havde en hjerne som en tweet-grøde. Hvad sagde hesten til den anden hest? Hej hest ven, long time no neigh.

Oplev den fantastiske humor i disse dyrejokes

Oplev den fantastiske humor i disse dyrejokes. Hvad sagde den ene hval til den anden? Intet, hvaler kan ikke tale. Hvad er kattens yndlingsmusikgenre? Meow-sic. Hvad kalder man en alligator i en vest? En investigator. Hvorfor gik elefanten med en grøntsag i øret? Fordi den ikke ville have is i øret.

Vær klar til at le højt med disse hysteriske dyrejokes

Vær klar til at le højt med disse hysteriske dyrejokes. Hvad kalder man en bjørn uden ører? B – Jørn. Hvorfor nissefuglen ikke kan synge? Fordi den har for mange jule-kæder. Hvad sagde den ene høne til den anden høne? Er du putterlil? Hvad kalder man en søvnig abe? En snøvsabe.

Tag en pause og lad dig underholde af disse skønne dyrejokes

Tag en pause og lad dig underholde af disse skønne dyrejokes. Hvad kalder man en fisk uden øjne? Fsh. Hvad siger man til en frø, der ikke kan lide at hoppe? Hop nu for pokker. Hvad er en hunds yndlingsspil? Pote-streg. Hvorfor kan man aldrig stole på et får? Fordi de altid får løven på deres side.