Zwapp – Viser dine og dine venners applikationer

by admin 0

Zwapp applikationen tilbyder en sjov og super hurtig måde at finde og “dele” de bedste iPhone applikationer med dine venner. Med Zwapp kan du se de applikationer dine venner har eller henter lige nu. Del og anbefal selv dine yndlingsapplikationer.

Se hvad dine venner har at sige om de forskellige applikationer og diskutere erfaringer sammen med dem. Følg med i en live feed for at se hvilke applikationer der er hotte! Zwapp giver en social grænseflade til App Store, og det er ganske gratis at benytte.

Når du har aktiveret Zwapp, så forbinder det til din Facebook og Twitter-konti for at scanne dine lister over kontaktpersoner for dine venner der også bruger Zwapp. Resten er let, da du kan se de installerede applikationer for alle Zwapp brugere på din liste.


Screenshot
[button link=”http://itunes.apple.com/dk/app/zwapp/id426360184?l=da&mt=8″ type=”big” color=”green”]Hent i App Store[/button]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>