Warning: Use of undefined constant translate_tb_widget_register - assumed 'translate_tb_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/iphonecafe.dk/public_html/wp-content/plugins/translate-this-button/ttb-sidebar-widget.php on line 129
Zoover finder spændende steder på rejsen - iPhonecafe

Zoover finder spændende steder på rejsen

by admin 5

Sommeren er godt nok forbi nu, men det holder ikke folk tilbage fra at rejse ud i verden og få nogle gode oplevelser. Netop de gode oplevelser er med til at skabe en fuldendt ferie man kan kigge tilbage på, og ikke kun en der foregik på stranden under en parasol … hvilket der sikkert også er plads til.

Du kender det sikkert godt. Det med at man skal på ferie et sted, om det så er en storbyferie eller badeferie, og man har kun nogle få idéer om hvad der skal opleves og spises. Med denne app fra Zoover.dk, kan du meget lettere finde frem til de rigtige seværdigheder, spisesteder, og sågar hoteller som du kan booke direkte fra app’en!

Når man f.eks finder frem til at godt hotel, så kan man definerer en ankomstdato, afrejsedato, hvor mange personer der skal overnatte, og antal af værelser. Resultaterne kommer via en søgning på de bedste tilbud.

 

Zoover-2-011013

 

Udover henvisninger til seværdigheder, restauranter og hoteller, så indeholder applikationen også nogle praktiske værktøjer. Du kan se en 14-dages vejrudsigt for hele verden, filtre dine søgninger, læse anmeldelser fra andre, og selv tilføje anmeldelser og fotos. Netop andres anmeldelser er altid interessant, fordi man lettere kan spotte de gode steder … hvor andre har været “testpiloter”.

“Du kan gøre brug af de mere end 1,8 millioner anmeldelser, for at hjælpe dig med at vælge de bedste og mest populære steder. Vælg dine steder baseret på afstand, pris og popularitet og se alle restauranter i Nederlandene. Få også et overblik med vejrforholdene, og prognose til din rådighed”. 

Du kan ganske gratis hente Zoover’s applikation i App Store, ved at vælge linket her: Zoover

 

Funktioner

 • Mere end 2 millioner anmeldelser, tips og fotos
 • 300.000 overnatningssteder
 • 60.000 seværdigheder og attraktioner
 • 25.000 restauranter i Nederlandene (andre lande på vej)
 • 14-dages vejrudsigt for hele verden
 • Filter og sorteringsmuligheder
 • Direkte hotel booking
 • Tilføj anmeldelser og fotos
 • Begrænset brug offline

 

Zoover-011019

Comments (5)

 1. Kan ikke få linket til at virke.

 2. Hvilket link referer du til?

 3. Tror han mener zoover, fordi kan heller ikke åbne åbne den! 🙂

 4. Zoover findes ikke i den den danske app store !!!

 5. Den har været i den danke, jeg har den tillnyttet mit danske Apple-id ..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>