YouSee applikation er blevet opdateret

by admin 16

Jeg har længe haft brugt applikationen “YouSee TV-Guide” til min iPhone 4, og det har fungeret perfekt…lige indtil jeg købte en iPhone 5, og fik den opdateret til iOS 6.1. Jeg valgte i den anledning at skrive til udvikleren, som forklarede mig at YouSee ville komme med en ny iPhone og iPad applikation, der samler flere af deres produkter, herunder TV-Guiden. Den er nu landet i App Store.

Kort fortalt, så kan du hvis du er YouSee Bredbåndskunde få adgang op til 45 tv-kanaler fra din YouSee Bredbåndsforbindelse, og selvfølgelig er det afhængig af hvilke tv-kanaler du allerede har i din tv-pakke. På den måde kan du se tv på din iPhone eller iPad overalt i huset og ude, blot du har den førnævnte Bredbåndsforbindelse fra YouSee.

 

 

Men selvom man ikke er YouSee kunde, så kan man sagtens benytte deres udemærket TV-Guide i applikationen, som viser en oversigt over de tv-kanaler man selv tilvælge og de forskellige kategorier. Ønsker man at blive påmindet om et program eller en film, så kan YouSee applikationen påminde 5, 10, 15, 20, 25, 30, 40, 50 eller 60 minutter før.

Applikationen indeholder også det nyeste tiltag fra YouSee “YouBio”, som skal være en konkurrent til f.eks Netflix. Her kan man vælge “Sidst sete”, “Favoritter”, “Genrer”, “Temaer” og “TV-Serier”. Alle emner har en fin beskrivelse med billede.

YouSee er gratis at hente på iPhone og iPad, men ønsker du at udnytte applikationen til det fulde, så skal du have en Bredbånds-aftale eller YouBio med YouSee.

YouSee - YouSee A/S

 

Screenshot

 

 

 

Comments (16)

 1. Lille tip.. Kender man nogen der har en yousee bredbåndsfobindelse, så kan man “låne” deres abonnement.. Dette kræver at man medbringer sin ipad og logger den på deres forbindelse, og derefter registrerer sin ipad til ‘Web tv ude’ funktionen.. Så får man adgang til 28 forskellige kanaler.. Og registreringen holder så 30 dage..
  Jeg bruger det fordi jeg har parabol fra Viasat, og derfor kan jeg ikke se kanaler som eurosport, canal8 & 9, ramasjang og Disney kanalerne. (Ihvertfald med den pakke som jeg har). Så logger jeg på hos svigerfamilien, tager ipad med hjem igen, og vupti så kan min søn se Disney, og jeg kan se de fodboldkampe som kun kommer på 9’eren.. Og med Apple tv så kan man jo lige dublere billedet over på fladskærmen, hvilket så ikke er fantastisk, men fint nok til tegnefilm..

 2. Jeg bruger min kammerts TDC play login (: dette har virket længe nu og gør det stadig

 3. Hvorfor tager du ikke sønnen med ind til Fona og viser ham hvordan man også kan snuppe et par dvd’er ind under jakken og forlade butikken uden at betale? 😉

 4. Hej Danny Hare

  Det er ikke noget man råber højt om. Men tak for tippet.

  Hilsen
  Peter, TDC Net & Tracking, Odense (kan se på din adresse at du også bor i Odense) Skøn by!

 5. Hej Peter 🙂
  Held og lykke med at finde den bruger jeg er logget på, smiler – og hvis i lukker muligheden, jamen så finder jeg bare et alternativ, hehe.

  Jeg er ikke selv kunde hos TDC da i er for dyre, men må ærligt indrømme at jeg overvejer TDC bredbånd, da jeg har Stofa lort nu, har du et godt tilbud.

  Hilsen, Danny, IT Supporter
  Stilling: At-Home Advisor (firma: hemmeligt).

 6. Hej Danny

  Nu er det jo ikke så meget din ven der begår noget ulovligt, men derimod dig! Hehe

  Hilsen
  Peter

 7. Det lyder sørme godt med den nye app, håber den er bedre og mere stabil end den gamle…hver gang jeg skal bruge den fryser den først, anden gang crasher den, og 3. gang lykkedes det som regel at få en oversigt frem.

 8. Hold da op så dejligt hellig du er at høre på 😉 Danny spørger dig endda om du ha et godt tilbud til ham, men det vælger du så at ignorere.. Hmm ikke så sært at TDC mister kunder når deres supportere er hellige nørder som dig.. Ja tjek bare hvor jeg bor henne også, du er rigtig dygtig at du kan sådan noget wuuhuuu hahaha!!

 9. Køre du det på iPhone eller på pc?
  Har over weekenden skiftet fra 4s med 6.0.1 hvor det virkede til 5 med 6.1 b3 som jeg ikke kan få det til at virke på.
  Aktiver med mit arbejds nummer, kan også være her der er ændret noget.

 10. Det virker på min iPhone 5 med beta 3 🙂

 11. Står der specifikt i jeres brugerbetingelser at ens login er personligt ? 🙂

 12. Altså med mindre vores TDC ven hacker mig og lukker profilen 🙂

 13. Er der andre end mig der oplever at Yousee app’en crasher, når man går ind i tvguide og så vil søge. Når man trykker på luppen som er søge knappen, crasher app’en

 14. Applikationen er ikke helt perfekt endnu, så der ligger nogle fejl forskellige steder. Jeg forventer at se en opdatering “inden længe”.

 15. Modtaget! Men den er fandeme iorden ellers

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>