Yatzy Ultimate – klassisk spil til din iPhone

by admin 0

Yatzy er vel en af de familiespil som de fleste kender og har spillet utallige gange i sommerhuset, på ferien eller når der skal hygges hjemme. Reglerne for spillet er ganske simple, og det handler om mere held end forstand.

Man “kaster” 5 eller 6 terninger, og skal derefter udvælge de af terningerne som skal bruges for at opnå nogle point. Man har 3 kast før der skal vælges en rubrik, og turen går derefter videre til den næste.

Jeg har længe ledt efter et godt Yatzy spil til min iPhone, men syntes ikke rigtig de spil jeg fandt var godt nok udført. Nu har jeg fundet “Yatzy Ultimate“, som bestemt fungerer godt! Interfacet er pænt og overskueligt, og man kommer hurtigt i gang med at spille.

Man kan vælge at spille op til 4 spillere, enten 4 personer eller mod iPhone. Ligeledes kan der vælges om spillet skal have 5 eller 6 terninger. Skulle jeg komme med noget kritik, så må det være at udvikleren har placeret 2 store knapper (Facebook og Twitter) på startskærmen. Det kunne også være en god ide at vælge mellem flere sværhedsgrader, da man ret ofte vinder over iPhone.

Ellers alt-i-alt et godt klassisk og underholdende spil, som jeg varmt kan anbefale!

 

Yatzy Ultimate - Seavus DOOEL

 

Screenshot

 

 

 

 

Yatzy Ultimate - Seavus DOOEL

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>