Yahoo! lancerer ny flot vejr-applikation (gratis)

by admin 0

Hvis du åbner Apples Vejr applikation, og kigger nede i vesntre hjørne af skærmen, så vil du hurtigt erfare at det er Yahoo! der leverer vejrudsigten i Apples applikation. Nu er Yahoo! ikke træt af deres kontrakt med Apple, men derfor kan de godt selv lancerer en applikation til de mange millioner smartphone brugere, som dagligt tjekker vejrudsigten lokalt, eller i udlandet.

Som så mange andre ting med Apples iOS og deres applikationer, så er funktioner og mulighederne rimelig begrænset. Apples Vejr applikationen viser dog på fineste vis den lokale vejrudsigt, vejret i verden, og en 6-dags vejrudsigt ganske overskueligt.

Men Yahoo! Vejret udvider vejrudsigten med en masse andre nyttige informationer, og ikke mindst vises det hele i et flot interface med store baggrundsbilleder. Med Yahoo! Vejret kan man bl.a se interaktive radar-, satellit-, varme- og vindkort samt solopgang/solnedgang.

Det er også ret let at tilføje alle de byer rundt omkring i verden, som man har behov for at se lokal vejrudsigt på. Applikationen viser også yderligere detaljer i vejret som: Føles som, Fugtighed, og Sigtbarhed.

Yahoo! Vejret er som sagt ganske gratis, og kan hentes i App Store ved at klikke på knappen herunder.

Yahoo! Vejret - Yahoo!

 

Screenshot

 

 Yahoo!-Weather-1

 

Yahoo!-Weather-2 

 Yahoo!-Weather-3

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>