WWDC 2012 udsolgt på under 2 timer

by admin 9

Apple har annonceret deres kommende WWDC 2012 den 11-15. juni, i Moscone Convention Center i San Francisco. Men der skulle ikke mere end 2 timer til, og så var alle billetter solgte!

Nu er det ikke som at smutte en tur i biografen, for en billet koster nemlig $1.600! Man kan maksimalt købe én pr. person, 5 til et firma og de kan ikke refunderes.

WWDC 2012 kommer (desværre) ikke til at omhandle den kommende iPhone og andre lækre hardware fra Apple, men det kommer til at omhandle iOS og Mac OS X.

Der bliver også uddelt de såkaldte “Apple Design Awards” i forskellige kategorier af applikationer.

 

 

 

Comments (9)

  1. Jeg elsker iOS! Jeg håber og tror at de hiver en iOS 6 op af ærmet med en masse stjålne idé fra Android, som de så har gjort flottere! Jeg ville nok også måske håbe på en iOS 5.2 med en masse effekter, for jeg er ikke så sikker på min iPhone 4 kan være meget med længere 🙁

  2. Tror nu de stjæler mere fra jailbreak

  3. Jeg er nu sikker på at os med en iPhone 4 kan være med i et stykke tid endnu. Den næste der bliver cuttet for opdateringer må være 3GS, hvis den ikke allerede er det.

  4. Puha… Apple er ved at have lidt travlt.. Hvis Samsung udkommer med en Galaxy S3 allerede i maj ! Kunne måske godt hive nogle ikunder fra Apple ! Især med den nye processor Samsung netop har frigivet!

  5. Får vi noget at se til den nye Mabcbook Pro?

  6. Håber sku de tager ting fra jailbreaks så man ikke er afhængig af det længere 😀

  7. Da eventet kommer til at omhandle software, så tror jeg ikke at de præsentere noget nyt hardware. Men man ved aldrig med Apple! 🙂

  8. Jeg skal med til WWDC i år. Anybody else ?

  9. Spændende! Måske kunne du snuppe nogle billeder til iPhoneCafe.dk? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>