Witness Remote og en Mac kan overvåge dit hjem

by admin 0

Hvis du er i besiddelse af en Mac computer med et web-kamera, så kan du let og sikkert overvåge dit hjem…altså der hvor web-kameraet befinder sig. Lad mig starte med at sige, at det ikke vil erstatte et professionelt alarm- og overvågningssystem, men er helt fint til at holde et øje med hjemmet eller kontoret en gang imellem.

Applikationen “Witness Remote” er et overvågningssystem, der forvandler din Mac computers web-kamera til en slags alarm i dit hjem. Applikationen skal hentes både til computer og iPhone, og det kører i baggrunden på din Mac og starter med at optage video eller tage billeder hvis det opdager nogen aktivitet indenfor kameraets vinkel.

Det første du skal gøre for at komme i gang er at registrere en konto på Orbicule’s webside. Næste skridt er at godkende din konto fra din Mac, og derefter skal du installere det gratis Witness Remote applikation på din iPhone, samt installere et desktop program på din Mac. Log ind på din Orbicule konto, og så er du klar til at benytte dit nye overvågningssystem.

Du kan have flere kameraer (computere..) kører på én gang, og via din iPhone aktivere/deaktivere de steder du ønsker at overvåge – det er lidt smart!

Da jeg ikke selv er i besiddelse af en Mac computer, har jeg desværre ingen mulighed for at teste det. Men det lyder fra flere pålidelige kilder, at det fungere helt fint efter hensigten. Applikationen benytter Push-notifikationer til at sende dig en advarsel hvis der sker noget foran kameraet, og iSight til fotos og videoer (iSight er indbygget i en del bærbare Mac!). Dette iSight-kamera har en bevægelsesføler, og det sender billeder og videoklip til iOS applikationen til afsløring af enhver bevægelse.

Witness Remote fungere ikke kun som et alarmsystem, det kan også låse din Mac, og hermed forhindrer nogen i at kigge på dine filer. Du kan bruge den indbyggede “lås skærm” der kommer med Witness, eller den almindelige Mac OS X pauseskærm adgangskode-funktionen. Witness Remote integreres med din Mac’s pauseskærm adgangskode, så når du kommer hjem og deaktivere din screensaver, så slukker Witness Remote automatisk for alarmen.

Selvom applikationen er gratis til iPhone, så koster Mac versionen $39 hvilket jeg syntes er helt rimeligt.

 

YouTube demo:


 

Screenshot

 

 

 

 

[button link=”http://itunes.apple.com/dk/app/witness-remote/id426414874?l=da&mt=8″ type=”big” color=”green”]Hent i App Store[/button]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>