Who Wants To Be A Millionaire? 2011

by admin 0

Hvis du godt kan lide at se den danske udgave af “Hvem vil være millionær?” med Hans Pilgaard på TV2, så er det her spil helt sikkert noget for dig! Spillet er ganske simpelt og ret fængende, og så er den rigtige kendingsmelodi også med, hvilket giver spillet lidt mere stemning og ikke mindst spænding.

Der er ikke så meget at fortælle om selve spillet, for du trykker på “Play”, og så er du i gang. Spørgsmålene kan varierer fra relative lette til de svære, og du har 3 livliner: publikum, 50/50 og en “ven” du kan ringe til.

Som noget nyt kan du “skifte livline” efter $1000 i gevinst, som giver dig mulighed for at droppe et spørgsmål og skifte til et andet. Du kan konkurrerer mod vennerne på rangliste via Game Center og OpenFeint.

Spillet indeholder 500 nye spørgsmål i forhold til 2010 udgaven, og der kan yderligere købes 250 nye via et In App køb i spillet. Selvom spillet er på engelsk, så er det forståeligt for de fleste, men der kan forekomme nogle tekniske begreber der er svære at forstå hvis ikke man behersker sit engelsk godt.


Screenshot

[button link=”http://itunes.apple.com/dk/app/who-wants-to-be-a-millionaire/id402739414?l=da&mt=8″ type=”big” color=”green”]Hent i App Store[/button]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>