Who is in? – Perfekt til private events!

by admin 0

Hvis du lige pludselig får lyst til at tage en tur i biffen, et smut ned på det lokale pizzeria, eller måske laver du en fest og ønsker at inviterer dine venner, så er “Who is in?” en smart applikation til det formål!

I stedet for at du skal sidde og ringe rundt eller sende SMS ud til nogle udvalgte personer mellem dine kontakter på iPhone, så er det meget lettere at åbne denne applikation, oprette et event, og se hvem der melder sig til.

Det er nemlig sådan at når du og dine venner har installeret “Who is in?” på jeres iPhones, så kan I let inviterer hinanden til alle mulige aktiviteter, og alle de indbudte får automatisk en push-meddelelse på deres iPhone skærm. Derefter kan vedkommende vælge at svare med “I’m in”. Alle de indbudte kan også se hvem der ellers deltager, og læse deres kommentarer hvis der er skrevet en.

 

 

Det smarte med denne applikation er også at man kan gemme tidligere events, som f.eks kunne være Biograftur, Bowling, Pizza, Koncert, Fest osv. Når du så får lyst til at lave et lille event for dine venner, så vælger du blot et tidligere event, og udsender en invitation til dine venner med ny dato og tid.

Når der oprettes et event starter man med at vælge et ikon, og herefter en beskrivelse af aktiviteten, et sted og klokkeslæt, og sidst vælger man de venner der skal inviteres.

Selvfølgelig kan du også bare sende en almindelig SMS ud til flere modtagere, men pointen med en applikation som “Who is in?” er netop at alle kan se hvem der svarer, og hermed hvem der deltager i aktiviteten.

 

Screenshot

 

 

 

[button link=”http://itunes.apple.com/dk/app/who-is-in/id493084342?l=da&mt=8&ls=1″ type=”big” color=”green” newwindow=”yes”] Hent i App Store[/button]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>