Vycloud – smart og anderledes vejrudsigt

by admin 7

Hvis der er en type applikationer man finder mange af i App Store, så er det dem med vejrudsigter! Generelt fungere Apples Vejr applikation fint, og den viser det den skal til et normalt brug. Men der mangler ligesom et eller andet lækkert over designet, selvom den fint afspejler Apples stil.

Ser man lige bort fra de helt avancerede applikationer med radar og satellit visning, så findes der ret mange med smarte interface. Jeg faldt over en ny vejr applikation der hedder Vycloud, og den må siges at have fanget min interesse.

Vycloud udskiller sig på mange måder fra de mange andre vejr applikationer jeg har prøvet gennem tiden med App Store, og det gør den fordi den for det første er behagelig at se på. Dernæst viser den på en overskuelig måde de informationer som de fleste brugere kunne få behov for at vide om vejret her og nu, og forudsigelser nogle dage frem.

 

 

På hovedskærmen i Vycloud vises det pågældende bynavn man har valgt, vindforholdet, højeste/laveste temperaturer, og hvornår solen står op og går ned. I midten af skærmen finder man noget der nærmest kunne ligne noget kunstnerisk med visuel sol, regn osv. Her står dags dato også påskrevet med et lokalt klokkeslet.

Nederst vises et diagram med skiftende temperaturer hen over dagen fra klokken 01.00 om natten frem til klokken 22.00. Trykker man på dette diagram, så skiftes der mellem visning af temperaturer og vindhastigheder. Slider man skærmen op, så dukker der en 7-dages vejrudsigt frem med dag/dato, indikation af vejrforholdet, og højeste/laveste temperatur for dagen.

 

 

 

Slider man skærmen mod venstre, så kommer der en udvidet vejrprognose frem med procentvisning der viser sandsynlig for: sne, regn, skyer, fugtighed og lufttryk. Ligeledes vises et hydrometer og sigtbarheden.

For at tilføje flere byer så slider man skærmen mod højre, og her kan kan tilføje alle de byer der er behov for. Det er også her man får en hurtig oversigt over temperaturen de forskellige steder man har tilføjet, og ønsker man samme oplysninger for vejret som beskrevet ovenfor, så vælger man blot en by.

Vycloud koster 13 kroner, og er efter min overbevisning alle pengene værd! Det er tydeligt at se udvikleren har kræset for detaljerne, og funktionerne er bestemt overskuelige og brugbare! Du kan hente den i App Store ved at klikke på linket her:

Vycloud - Enclave Studios, LLC

 

Screenshot

 

 

Comments (7)

  1. Jeg er nu ikke særlig imponeret over Apples vejr aplikation i min iPhone 5…har aldrig kunne få den der hedder “Lokalt vejr” til at fungere, men til gengæld virker dem som jeg selv dutter ind udemærket, men måske er det mine evner der ikke rækker så langt. Det er muligt man skal gøre noget helt specielt for at få “Lokalt vejr” til at fungere.

  2. @Mads Krog

    Har du givet den tilladelse til at bruge din lokation. Hvis ikke check Generalt – Privat – Lokation services

  3. Har du givet den tilladelse til at bruge din lokation. Hvis ikke check Generalt – Privat – Lokation services

  4. Vil sige at WeatherPro er noget mere detaljeorienteret og med alt lige fra snedybder, radar, satelit osv. Koster så også lidt mere og man skal betale for x-tra ydelser pr. år. Men altså også en super “vejrapp”. ;o)

  5. Antoni Når jeg vælger “Generelt” finder jeg ikke noget der hedder “Privat”ej heller “Lokation service” der må skulle gøres et eller andet for at få netop dette frem?

  6. Indstillinger -> Anonymitet -> Lokalitetstjenester (skal være aktiveret) -> Vejr = aktiveret.

  7. Jeg har samme problem med lokal vejr og uanset hvor mange gange jeg slår lokaltjenester til og fra nægter det at virke. Er der nogen der kan hjælpe?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>