VoiceMan – holder øje med dit telefonforbrug

by admin 4

Hvis du som jeg har en pakkeløsning hos dit teleselskab med inkluderet taletid (f.eks 5 timer), så kan det godt være svært at holde styr på hvor mange minutter eller timer man har brugt når måneden er omme eller løbende.

Her får mange en lille overraskelse når teleselskabet trækker penge på kontoen, fordi 5 timer er ikke synderligt meget hvis man snakker en del.

Du kan i iPhone indstillinger godt følge med i hvor mange minutter og timer du har brugt, men her skal man desværre huske at nulstille denne funktion hver den første i måneden, når en ny periode påbegynder.

VoiceMan overvåger og styrer din telefonforbrug i realtime, og følger dine ind- og udgående opkald. Du modtager advarsler det øjeblik du overskrider din grænse for et forbrug, uden at skulle åbne VoiceMan. De teknologier og funktioner i VoiceMan hjælper dig med at træffe bedre beslutninger for at styre forbruget og hermed spare penge!

Du kan spore din daglige, ugentlige og månedlige tale forbrug, herunder brugte indgående og udgående minutter. Du kan se dit forbrug på tværs af forskellige dage, eller se varigheden af alle opkald ned til de eksakte sekunder.

Geotag dine opkald og se dem på et kort. Du kan zoome ind på kortet for at se, hvor du har lavet eller modtaget et opkald. Dette er meget nyttigt, hvis du f.eks rejser rundt i landet.

VoiceMan fungere over hele verden med alle teleselskaber, og du skal ikke bruge et login til din udbyders hjemmeside – alt foregår på iPhone.

Hold VoiceMan kører i baggrunden via multitasking, men hvis du genstarter din telefon eller fjerner VoiceMan fra iOS multitasking, så skal du huske at genåbne VoiceMan.

VoiceMan fungere kun med iPhone 3GS og iPhone 4.


Screenshot[button link=”http://itunes.apple.com/dk/app/voiceman-real-time-voice-minute/id417703020?l=da&mt=8″ type=”big” color=”green”]Hent i App Store[/button]

Comments (4)

  1. Tak for indlægget, men hvor finder jeg den, når den er bestilt? Kan ikke finde den på mobilen, men den står som installeret.. Koster det yderligere penge, at have den til at køre, når man har betalt de 12 kr.?

  2. Jeg går ud fra at du har hentet den i App Store på din iPhone!? Derefter skulle der gerne komme et ikon på en af dine iPhone Hjemmeskærme”!?

    Nej, det koster ikke yderligere når du bruger applikationen.

  3. Kunne være lækkert hvis den virkede til Iphone5

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>