Voice Assistant – For dem uden iPhone 4S

by admin 17

Hvis du ikke lige er i besiddelse af en iPhone 4S med den integreret Siri assistent, så er der stadig håb…i form af et alternativ som hedder “Voice Assistant“. Lad mig lige starte med at pointere, at denne applikation ikke kan erstatte Siri 100%, men den fungerer forbavsende godt (..på dansk!) hvis man bare taler klart og tydeligt i den indbygget mikrofon.

Det fungerer på den ret simple måde at du først vælger et sprog (f.eks dansk), hvilket applikationen husker til du ændre sproget, og så trykker man på den store speaker-knap og begynder at tale direkte til iPhonens mikrofon. Jeg lavede en test i et stille rum hvor iPhone blev placeret på mit skrivebord ca. 50 cm væk fra hovedet. Resultatet var helt fint, og Voice Assistant missede ikke et eneste ord, og det blev skrevet på korrekt dansk.

Jeg har dog ikke haft lejlighed til at teste applikationen udendørs, men er sikker på den fungerer tilfredsstillende hvis man holder iPhone rimelig tæt til munden og taler klart og ikke for hurtig.

Når man er færdig med at indtale en tekst, så får man muligheden for at sende den som en SMS, iMessage, e-mail, opdatere Twitter eller Facebook, kopier teksten eller åbne den i en kompatibel iPhone applikation som Pages, Byword, GoodReader, Dropbox m.fl. Smart!

Man kan desværre ikke få Voice Assistant til at tilføje en kalenderaftale og andre smarte ting som kun Siri assistenten på en iPhone 4S kan, men det rækker.

 

Funktioner

 • Op til 5 gange hurtigere end et tastatur
 • Baseret på intelligent talegenkendelse
 • Automatisk grammatik korrektion
 • Ekstraordinær præcision i alle situationer
 • Send SMS, e-mail, opdatere Facebook og Twitter
 • Voice drevet korrektion grænseflade
 • Automatisk rettelse af grammatik og konjugering
 • Del tekst til Pages, Evernote, DropBox, QuickOffice m.fl
 • Support til 22 sprog, herunder dansk
 • Redigerings-funktion der giver en liste over foreslåede ord
 • Baseret på en lærerig algoritmer
 

Voice Assistant+ - Component Studios

 

Screenshot

 
 

 

 

 

Voice Assistant+ - Component Studios

Comments (17)

 1. Hejsa,

  Tror den hedder “Assistant Vocal”.

 2. Ok, den hedder vidst begge dele… 😉

 3. Ej det virker kun en gang imellem. Skriver helt ved siden af! Spild af 6 kr.

 4. Jeg har generelt ingen problemer når jeg taler “langsomt” og klart til applikationen. Et enkelt ord eller 2 har den måske misforstået, men i følge udvikleren bliver den klogere med tiden. 🙂

 5. Med jailbreak kunne man også bare hente spire og få fuldt funktional siri på Iphone 4, har jeg ihvertfald og kører upåklageligt 🙂

 6. Hvordan skulle den blive klogere, når man ikke kan sige til den det er forkert det den fandt udad?

 7. Godt spørgsmål! Udvikleren skriver følgende: The application is based on an intelligent speech recognition that improves with time..

 8. Hvis app’en var så god, hvorfor er der så ingen brugeranmeldelser af programmet? Og hvorfor står beskrivelsen på spansk? For mig lugter det langt væk af fusk…

 9. Der er intet fusk her! Her på iPhoneCafe.dk undersøges applikationer før der skrives en anmeldelse. Hvis du føler dig usikker pga. en beskrivelse på et andet sprog, så undlad at købe.

 10. Har lige prøvet den, den virker perfekt!!! Men man kan kun indtale ord og ikke sige fx: “Send en besked til Jonas,” også starter den en besked til Jonas.

 11. Det er en af de manglende features, som findes med Siri. Men jeg kan godt leve med at skulle klikke på en knap, for derefter at vælge hvad teksten skal benyttes til.

 12. Det har jeg aldrig antydet, for jeg er en trofast læser af iPhoneCafe.dk, men jeg udtrykker dog min personlige mening omkring et program, som jeg finder mærkeligt og dårligt markedsført – men jeg stoler på Administrator her på siden.

  Men jeg vil dog aldrig købe et program, hvor beskrivelsen står på spansk og reklamerer med Siri lignende evner – så skal det hele stå på korrekt engelsk.

  Som skrevet før, så er jeg en trofast samt daglig læser af artiklerne her på iPhoneCafe.dk, og jeg har intet negativt at sætte på siden eller journalist:-)

 13. Vi er enige i at det ikke er smart at markedsføre en applikation på spansk, hvis målgruppen – som i dette tilfælde, er til mange lande.

  Min pointe er, at det er forkert at kalde noget fusk fordi det er på spansk.

  På internettet (Apples webside) beskrives den på engelsk, så jeg er lidt uforstående overfor hvorfor udvikleren eller Apple har valgt en spansk beskrivelse i App Store?

  ..og tak fordi du jævnligt kigger forbi “caféen”! 🙂

 14. Kan du forklare nærmere omkring det? Evt. hvilken repo man skal skrive osv. 🙂

 15. Jamen, det var så lidt 🙂

  Og du har ret i, at man ikke kan kalde noget for fusk eller snyd, alene fordi at beskrivelsen er på spansk – min fejl.

  God aften til dig.

 16. Den burde ligge i BigBoss repo, som er standard i Cydia. Hvad sker der når du søger efter den?

 17. Kan se i cydia at det ikke dur til iOS 5,1 or later… 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>