VocaLive – 12 real-time professionelle vokaleffekter

by admin 0

IK Multimedia, som også har udviklet “VocaLive”, står bag en række populære software og hardware til musikbranchen. De har også stor succes med deres fantastiske applikationer der kan købes til iPad, men de laver og iPhone applikationer som denne.

VocaLive giver sangere og sangerinder en suite af 12 real-time professionelle vokal effekter sammen med en super optager til at optage i studie kvalitetslyd, alt sammen i en bærbar pakkeløsning.

Effekterne kan kombineres til en kæde af 3 processorer og gemmes som forudindstillede. En samling på op til 50 presets er inkluderet i VocaLive, for at få dig i gang med det samme.

VocaLive indeholder 5 Vokal Effekter – Pitch Fix (for tuning korrektion eller stiliserede kvantisering FX), Choir (en 3-del harmonizer), Morph (til en formant Shifter som ændre den tonale kvalitet af stemmen fra underfundige uddybning til radikale køn) og Double (ved at registrere) – sammen med 7 Studio Effekter, De-Esser, Reverb, Delay, Parametrisk EQ, Compressor, Chorus, Phazer og Konvolut Filter – som tilsammen skaber den perfekte vokal behandling.

VocaLive giver dig også mulighed for at optage dine vokaler eller andre instrumenter (enkelt eller multitrack) med effekter, synge sammen med dine yndlings iTunes sange fra biblioteket (med en Voice Cancel funktion til at øve over sangene med eksisterende vokal) og til at varme din stemme op med det medfølgende Vokal værktøj. VocaLive er en samling absolut professionelle vokal effekter, som du kan tage med dig overalt.

Du kan sagtens benytte den indbygget mikrofon i iPhone, men for det bedste resultat, så anbefales det at du bruger VocaLive på scenen med IK’s nye iRig Mic. Du kan også bare have det sjovt med VocaLive, eller optage nogle hurtige ideer ved hjælp af den indbyggede mikrofon i iPhone, eller du kan bruge VocaLive med dine hovedtelefoner, der har en indbygget mikrofon.

Her er et eksempel på en optagelse med VocaLive og iRig Mic…godt nok på en iPad, men det er samme software!


 

Med sine 12 professionelle effekter, optager og Vocal Tools, så er VocaLive en af de mest kraftfulde vokal effekter der er til rådighed på iPhone!

 

Features:

  • Real time vokal processor + optagelse
  • 3-processor vokal effekter i kæde
  • 12 professionelle studiekvalitet vokal-effekter
  • Enkelt spors optager, kan udvides til 4-spors lydstudie (In-App)
  • Importer og afspille sange, der skal anvendes som backing tracks
  • Voice annullering funktion, til oprettelse af sing-along backing tracks
  • 50 presets inkluderet med 4 favoritter til hurtig tilbagekaldelse
  • Inkluderer metronom og vokal warm-up-værktøjer
  • Lav-latency for real tid vokal behandling


Screenshot

[button link=”http://itunes.apple.com/dk/app/vocalive/id410619243?l=da&mt=8″ type=”big” color=”green”]Hent i App Store[/button]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>