VLC Player på vej til iPhone

by admin 0

Det var med et stort smil på læben, da jeg læste at firmaet VideoLAN har opdateret deres video/media-player VLC, så den også snart kan installeres på iPhone. Indtil videre har den kun været tilgængelig for iPad brugere.

Jeg har brugt VLC Player på min Windows PC i lang tid, og har altid været tilfreds med kvaliteten, det kompatible og mulighederne.

 

Det smarte, og ikke mindst nyttige ved VLC Player er, at den understøtter en masse fil-typer, så det bliver muligt at afspille dine videoer, film, mp3 m.fl.


Der er nogle få downsides i applikationen:

  • Det er stadig ikke muligt at bruge hardware video dekoder, så desværre i de fleste tilfælde vil en 720p video stadig ikke afspilles jævnt.
  • Du skal bruge enten en iPhone 3GS eller en iPhone 4 (Årsagen er faktisk ret enkel, baseret på at de ældre iPhones (2G/3G) ikke har nok power til rigtig at afkode de fleste film.


Men der er også nogle nye features:

  • Afspilningen bør være glattere end den tidligere version. De har aktiveret et lavere niveau i optimeringerne, for at bruge ARMv7 kernen i Apple A4 processoren så effektivt som muligt.
  • VLC understøtter også flere video udvidelser, og det er også muligt at åbne vedhæftede filer fra Mail eller Safari (eller andre programmer) i VLC!


Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>