VLC Media Player – så er den her!

by admin 2

Jeg må ærligt sige, at jeg har glædet mig meget til at se denne media player ankomme i App Store – og det skete så i dag!

VLC Media Player er en gratis og open source multimedia-afspiller og den afspiller næsten alle video-filer, og er ret nem at bruge.

For at få VLC Playeren til at fungerer, så skal du tilslutte din iPhone til computeren og åbne iTunes. Du vælger din iPhone i listen til venstre, og under fanebladet “Programmer” til højre finder du “Fildeling” nederst. Her kan under Programmer vælge VLC Media Player på listen, og tilføje film/videoer herfra.

Jeg må allerede sige at jeg blev lidt skuffet, da applikationen 2 gange fortalte mig: “Your iPhone is properly too slow to play this movie correctly”! Jeg har rippet 2 “ganske almindelige” film fra min DVD-samling, og filerne fylder ikke mere end ca. 700MB. Dertil skal det også pointeres, at jeg har en iPhone 4. Enten er det en begynderfejl, eller også kan VLC Playeren ikke afspille .mkv filer!?

Jeg havde dog ingen problemer med at afspille en .mp4 fil.

En ting jeg også savner – og det er generelt gældende på de fleste afspillere til iPhone, det er muligheden for at tilføje undertekster! Skærmen på iPhone er måske lige lille nok, men det skulle kunne lade sig gøre at læse undertekster alligevel!

 

Funktioner

  • Kører på iPhone 4, iPhone 3GS, og den seneste iPod touch
  • Du kan slette filer fra applikationen, uden at skulle åbne iTunes
  • Mange flere udvidelser er på vej
  • Meget hurtigere afkodning

 

Screenshot

 

 

 

 

Direkte link til applikationen i AppStore

 

Comments (2)

  1. Hej.
    Hvordan har du fået vlc player app’en til din danske iPhone?

  2. Den har været tilgængelig – nu er det streamer der kan hentes i App Store.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>