Vinderen af nr. 25 milliard download i App Store

by admin 0

Apple annoncerede i starten af marts at de vil udlodde et iTunes gavekort på 10.000 dollars til den heldige vinder der ramte nr. 25.000.000.000 (25 milliarder) download i App Store. Den heldige vinder blev en kineser ved navn Chunli Fu, og hun vandt ved at hente applikationen “Where’s My Water?“.

Den kinesiske webside M.I.C Gadget fik et lille interview med Chunli Fu som forklarede følgende:

Chunli Fu var ikke en stor fan af Apple, og havde kun købt en iPhone en måned forinden, og er stadig ved at lære at bruge App Store. Hun vidste ikke noget om konkurrencen indtil hun blev kontaktet af Apple. Da hun modtog et opkald fra Apple i Kina, troede hun at det var et fupnummer. Hun var stadig forvirret da en ven fortalte hende, at hun modtog en pris fra Apple, men troede ikke på hendes held indtil hun så en e-mail fra Apple Inc.

Ud over at have vundet et gavekort så blev hun også fløjet til Beijing for at besøge Apples kinesiske hovedkvarter, og deltog i en prisuddeling på selskabets nærliggende detailbutik.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>