Vidste du? Quiz i Paratviden 2011

by admin 0

Vidste du? Quiz i Paratviden 2011. Hvem ved mest? Er der nogen, som skal have skolepengene tilbage?

Du kan spille alene: Spil runder med 12 spørgsmål i hver. Svar rigtigt og få +10 point eller -5 for et forkert svar. For at komme videre til anden runde skal du svare rigtigt på 5 ud af 12 spørgsmål på 11 minutter. Det er kun selve svartiden, som tælles med. Kravet til antal rigtige svar øges gennem spillet samtidigt med at den tilladte tid mindskes indtil du kun har ét minut. Du kan stoppe spillet efter hver runde og starte forfra.

Eller op til 4 spillere: Vælg 1-4 spillere og skift til at vælge en kategori og svare på et spørgsmål. Antallet af runder afgøres af hvordan I klarer jer som samlet som et hold. I kan samtidigt konkurrere individuelt eller spille sammen samtidigt med I holder øje med den individuelle stilling.

Der er både en lokal highscore og en global med Game Center. På begge er det den samlede (hold) score som tæller – uanset om man spiller alene eller flere spillere.

Paratviden 1 indeholder 1000+ spørgsmål af varierende sværhedsgrad om almindelig viden inden for mange forskellige kategorier. 

 

Indhold

  • Danske spørgsmål
  • Spil 1-4 personer
  • 1000+ spørgsmål i blandede kategorier
  • Svar med bonusinformation
  • Lokal highscore
  • Global highscore med Apples Game Center

 

Screenshot

 

 

 

 

[button link=”http://itunes.apple.com/dk/app/vidste-du-quiz-i-paratviden/id478577131?l=da&mt=8&ls=1″ type=”big” color=”green” newwindow=”yes”] Hent i App Store[/button]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>