Videotrailer på spil i App Store?

by admin 4

Apple kan meget vel have seriøse planer om at introducere videotrailer til de mange spil der løbende dukker op i App Store. Et par screenshot af et spil fortæller næppe meget om den visuelle oplevelse der venter brugeren, men en kort videotrailer kan fremvise et spil væsentlig bedre.

Vi kender det fra filmtrailer, og søger man på YouTube så dukker der rigtig mange videoer op, der illustrerer mange af de spil man finder i App Store. Men det er nu mere smart at kunne se en trailer direkte ved spillet i App Store, enten på iPhone, iPad eller med iTunes.

Der er ingen officiel udmeldelse fra Apple omkring videotrailer til spil, men kigger man i App Store ved det nye spil “Clumsy Ninja”, så har udviklerne vedhæftet en lille introducering gennem en trailer. Desværre kan man ikke vende traileren til vandret visning.

App-Store-video-221113

 

Comments (4)

  1. God ide 🙂

  2. ja god ide´ 🙂 det var det der gjorde at jeg valgte at downloade den 🙂

  3. Har virkelig savnet den funktion, dog især til købte apps 🙂

  4. Mega fedt 🙂 håber Apple laver det officielt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>