VideoMail – Send video, billeder eller audio med e-mail

by admin 0

VideoMail er en applikation designet til at skabe og sende video, foto og lyd med e-mails hurtigt og nemt. Hvorfor sidde der og skriv dine e-mail eller sms, når du med et par enkle trin, kan sende en cool video, foto eller lydbesked?

VideoMail er meget mere personligt og får dit budskab igennem første gang. Hav det sjovt med dine venner, eller fang et hurtig øjeblik af dit barns sportsbegivenhed eller leg og send det til familien.

Du kan f.eks også bruge applikationen under kørslen i stedet for at sms’e din ægtefælle, familie, venner, at du forlader arbejdspladsen, og vil stoppe i supermarkedet før du kommer hjem, bare send dem en hurtig AudioMail.

Indstil standard kvalitet og varighed sammen med de foretrukne e-mail-adresser, som du foruddefinere, hvilket giver dig mulighed for at sende en MMS e-mail uden problemer.

VideoMail er designet til en iPhone 3GS eller iPhone 4 kamera, og understøtter ikke ældre modeller!

VideoMail udnytter standard og den velkendte iPhone video, foto og e-mail brugergrænseflade. Disse velkendte grænseflader giver dig mulighed for hurtigt at komme i gang med at sende en videobesked, billedebesked eller en lydbesked uden at skulle lære noget nyt.

Processen er endnu lettere når du har prædefineret dine foretrukne e-mail-adresser. Når du har optaget din videomail, billedmail eller lydmail, så fremkommer der en “favorit e-mail adresser” liste der tillader dig at vælge en, et par stykker, eller alle af dine favorit e-mail modtagerne. Disse adresser bliver automatisk udfyldt i din e-mail. Du kan naturligvis altid tilføje e-mail-adresser, der ikke findes i din favoritliste.

Siden applikationen er designet til at sende MMS-beskeder hurtigt og nemt, er standarden fastsat for lav video- og lyd kvalitet, og for en 15 sekunder varighed. Dette er for at skabe en meget lille e-mail, der kan sendes meget hurtigt. Hvis du foretrækker at forudindstillede disse indstillinger til en højere kvalitet eller længere varighed, så skal du bare gå ind i afsnittet “Indstillinger” og juster dem der. Du kan altid nulstille indstillingerne tilbage til deres standardværdier.

Som standard så gemmer VideoMail ikke videoer og fotos til dit fotobibliotek, da applikationen er designet til at sende mange hurtige video, foto og lydbeskeder, men det kan du ændre i indstillinger.


Screenshot

Direkte link til applikationen i AppStore

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>