Video der viser iPhone 5C

by admin 7

I denne video her går vi tæt på det som kunne ligne den lavpris iPhone 5C, som mange medier og andre kilder mener, at Apple vil præsentere om under to uger den 10. september i San Francisco.

Jeg har før set kopivarer fra østen, og rigtig mange af dem ligner originalen på en prik. Så det er derfor også svært at vurdere hvor realistisk denne video er med de fem farverige iPhone 5C (bagsider), for det kan meget vel være de er blevet produceret et sted i østen – bare ikke på en iPhone fabrik.

Det kan også være en medarbejder på en iPhone fabrik der har fået et tilbud, som vedkommende ikke kunne takke ned til, og har så udleveret nogle dele fra produktionen. Der er bare lige det, at disse iPhone fabrikker har en skarp overvågning af medarbejderne, som vil få det rigtig svært ved at smugle dele ud af fabrikken!

 

iphone-5c-290813

 

Når det så er pointeret, så bliver det stadig spændende at se om Tim Cook kommer med den populære “One More Thing”!? Kigger man på bunden af iPhone 5C i videoen, så ligner den iPhone 5 med hovedtelefonindgang, højtaler, og Lightning. På venstre side har iPhone 5C en muteknap som vi kender det fra iPhone 5, men volumeknapperne ser anderledes ud. Sleep knappen og SIM-kort docken ser identisk ud med iPhone 5 design.

Farvemæssigt tror jeg billedet rammer meget godt med hvad Apple kunne finde på at lancerer, for vi skal lige huske på at denne lavpris iPhone 5C er møntet på et stort marked i østen, som forguder disse stærke farver. Det undrer mig lidt at der ikke er en hel sort model, da fronten på iPhone 5C skulle være sort.

 

 

Comments (7)

 1. Tror ikke på Apple vil komme med en skrabet iphone 5? Det vil også sige de vil gå på kompromis med kvaliteten hurtigheden osv det tror jeg kort og godt ikke. man kan bare se hvor lukket land appel er i sig selv. Alle deres produkter sælges som varmt brød, vil være anderledes hvis de ikke solgte noget. bare min mening og dem er der mange af . men bliver absolut spændende og se hvad de kommer med dagen de holder Event for apple har jo heller ikke kommet med en dato Eller ???

 2. )Apple magien er væk hvis de bliver lanceret…Tim ødelægger Apple ligeså langsomt..Først en iphone 5 som lignede en 5år gammel iphone efter 2 måneder pga krakkeleringen på siderne, og nu plastik iphones! the magic is gone!

 3. Apple tabte pusten og momentet efter iphone 4 – nu skal der bare malkes !!

 4. Rolig nu folkens 😉
  Alle har deres oppe pg ned turer. Apple kan jo ikke altid komme med det vilde. Nogle gange må man bare ned og skrabe bunden. Og det er jo set før.

  Jeg tror gerne på en lavpris iPhone også den dyre version. 🙂

 5. Jeg tror at I misforstår dette “lavpris koncept”! Apple har forhåbentlig ikke i sinde at sælge den til andre end i østen Så derfor skal vi danskere ikke have fokus på den – men derimod rette blikket mod iPhone 5S! 😉

 6. @Admin
  Lige mine ord 🙂

 7. Nu er der også kommet en video med “Champagne”-IPhonen
  http://www.youtube.com/watch?v=Q3rwLUhGqq4

  Se det er straks mere spændende

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>