Video af endnu et tastatur til iOS 8

by admin 1

En af de kaniner som Apple trak op af hatten på deres WWDC 2014 event den 2. juni, var muligheden for iOS udviklere at lave “Extensions” til iOS 8. De er første gang at Apple åbner op for at andre kan ændre på det visuelle design, man finder med iOS 8. Indtil videre har det været et lukket land.

Med de nye Extensions bliver det muligt at hente tastaturer via App Store, og i følge de forskellige medier på internettet, så er der allerede mange udvikler i gang. En af dem er i fuld sving med at udvikle et 3. parts tastatur der hedder “TouchPal”.

Du kan se en demonstration af tastaturet i videoen herunder, men det bliver først tilgængeligt når Apple frigiver iOS 8 til efteråret. Bemærk, at TouchPal understøtter autokorrektur og forslag til ord, men er ikke illustreret i videoen.

Comments (1)

  1. Gad vide om Extensions bliver en kategori for sig selv, jeg tænker på tastatur. Nogle apps kan extensions jo være indbygget i en app. men det giver jo ikke rigtig nogen mening man skal hente en app for at køre tredje parts keyboard.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>