Viber opdateret til 2.0.1 – nu med gratis beskeder

by admin 5

Jeg har tidligere skrevet et indlæg om den populære applikation “Viber” som er en konkurrent til bla. Skype, og nu har udvikleren opdateret Viber med nogle spændende nye features! En af de store nyheder er muligheden for at sende gratis beskeder!

Viber er en iPhone applikation, der giver dig mulighed for at foretage gratis telefonopkald og sende gratis SMS-beskeder til andre iPhone brugere, der har Viber installeret. Når du bruger Viber, så er et telefonopkald til en anden Viber bruger helt gratis, og lydkvaliteten er meget bedre end ved en almindelig samtale. Du kan ringe til en Viber bruger hvor som helst i verden, gratis og nu også sende beskeder til dem. Alle Viber funktioner er 100% gratis og ikke kræver nogen yderligere “In-App” køb!

 

Nye features i version 2.0.1:


Viber nu har gratis sms! Send og modtag gratis beskeder til og fra alle dine Viber kontakter. Der er tilføjet et ny faneblad kaldet Beskeder. Hvis du vil sende en SMS, skal du blot vælge en kontakt fra din liste, og begynde at skrive og sende beskederne gratis. Viber vil også give dig besked om nye indgående meddelelser, så du ikke går glip af et ord i samtalen.

Fanebladet “Favoritter” har fået en ny placering. Hvis du vil se dine ‘favoritter’, så skal du gå til “Kontakter” og trykke på knappen Favoritter i toppen.

Viber har også fået en forbedret opkalds-mekanisme, så nu kan du altid kende status på din udgående opkald. Når et opkald er placeret, vil en “Calling” tilstand hentyde til at Viber nu er ved at forbinde til den anden part. Når en forbindelse er etableret, vil en “Ringetone” antyde at den anden Viber bruger faktisk bliver ringet op. (Bemærk, at et opkald kan stadig etableres, selvom du ikke kan se “Ringetone” tilstand!)

Placerer regelmæssige opkald gennem Viber, med en “vis ikke igen” option, som er blevet tilføjet til at “Placer et almindeligt operatør opkald “. For det er nemlig sådan, at du også kan benytte Viber til almindelig opkald.

En ny funktion giver dig mulighed for at deaktivere din Viber konto, så du nemt kan genaktivere Viber med et nyt telefonnummer. Find denne nye indstilling under ‘Mere’ menuen.


Comments (5)

 1. Jailbreak er klar.. Læs ->http://hotfile.com/dl/113096622/e6735d4/untether.zip.html kan du knække koden kan du jailbreak din Tlf ellers vent. Bliver snart frigivet

 2. Jailbreak FRIGIVET

 3. kl 6:00 i morgen tidlig bliver den frigivet. jailbreak
  http://www.limera1n.cc/2011/04/untethered-431-jailbreak-release-time.html

 4. Hej,

  er der en som kn hjælpe mig med viber.

  Jeg har haft viber på et svensk nr og har nu skiftet nr til en dansk nr men når folk ringer på det gammel nr altså den svenske så virker viber stadig! Hvordan kan jeg stoppe det så kun min dansk nr virker?

 5. Jeg er ikke Viber ekspert, – men hvad sker der hvis du sletter Viber app’en, og geninstallere den med det nye nummer?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>