Viber – Giver dig gratis opkald til andre iPhones

by admin 62

Viber er en iPhone applikation, der lader dig foretage gratis telefonopkald til andre iPhone brugere, der har Viber installeret. Når du bruger Viber, så er telefonopkald til en anden Viber bruger er gratis, og lydkvaliteten er meget bedre end en almindelig samtale!

Du kan ringe til en Viber bruger hvor som helst i verden, og så er det gratis. Alle Viber funktioner er 100% gratis og kræver ikke nogen yderligere “in-app” køb!

Når du og dine venner har installeret det gratis Viber applikation, kan du bruge det til at snakke (tekstbeskeder er på vej) så meget som du ønsker. Bare snak løs og tale noget mere, og det hele er gratis. Alt du behøver er en internetforbindelse, som enten er 3G eller Wi-Fi. Du kan altså ikke benytte den almindelige EDGE-forbindelse når du er uden for 3G rækkevidde!

Det betyder ikke noget hvor du eller dine venner befinder jer, og det kan sagtens være på det samme netværk eller i et helt andet land. Du kan tale så meget som du vil, gratis.

Viber kræver ingen registrering, brugernavn eller password! Du kender dine venners telefonnumre, så hvorfor bruge yderligere et brugernavn og password? Viber bruger dit telefonnummer som din “identitet” og giver dig mulighed for gratis Viber telefonopkald til en af dine venner, der har Viber ved hjælp af deres telefonnummer. Viber er integreret med dine kontakter, og det smarte er at i Viber applikationen kan du straks se hvem at dine iPhone venner der også bruger Viber!

Hvis du ønsker at ringe til et nummer uden at vide om de har Viber? Intet problem, da du bare foretager opkaldet med Viber, og hvis de ikke har Viber, bliver opkaldet foretaget ved hjælp af din almindelige iPhone telefon.

Viber bruger “state of the art” teknologi for at sikre, at lydkvaliteten du får, er meget bedre end GSM- eller som et almindeligt telefon opkald.

 

Screenshot

 

 

 

 

[button link=”http://itunes.apple.com/dk/app/viber-free-phone-calls-text/id382617920?l=da&mt=8″ type=”big” color=”green”]Hent i App Store[/button]

Comments (62)

 1. Lækkert program!!

 2. er det ikke det ikke det samme som skype ?. udover at skype rent faktisk er bedre, nu hvor man kan ringe til alle, og ikke kun til en iphone ? 🙂

 3. Skype er absolut et godt program – både på mobil og på computer! Men Viber er et fint alternativ.

 4. Der står at det er 100% gratis, men man skal bruge 3G? Det er da dyrt i fx udlandet.

 5. Viber bruger både WiFi og 3G netværk. Er du i udlandet skal du naturligvis ikke bruge 3G, men finde et sted hvor du kan blive koblet på et trådløst netværk.

 6. Tak, det var lige det svar, jeg ledte efter.. Jeg var nemlig i tvivl.

  🙂

 7. hvis jeg er i danmark og jeg skal ringe til en i sverige som har viber men bruger 3g og jeg også har viber og bruger 3g koster det så noget? eller er det også gratis for båede mig og den i svergie?

 8. I kan begge benytte jeres 3G netværk, uden at det koster penge.

 9. Sounds like an interesting app. I’m right now using one called freephoo which is mainly for iPad users (at least for now) and it lets you do the same thing..call your freephoo friends over 3g or wifi for free. Of course, it makes sense to use wifi over 3g while travelling as noted by admin 🙂 iPad users ought to check it out at http://itunes.apple.com/se/app/freephoo/id411865638?mt=8&ls=1

 10. Jeg bruger 3G og har indstalleret viber. Hvis jeg så ringer til én der har installeret Viber på sin iphone, men bruger et andet netværk end 3G, koster det så noget? Og koster det noget at sende sms og mmsér?

  Vh. Nulle

 11. Hej Nulle 🙂

  Hvis den person du ringer til ikke er tæt på en Wi-Fi eller et 3G netværk, så modtager denne person ikke dit opkald.

  Du kan sagtens sende gratis beskeder med Viber, men ikke MMS.

 12. Glemte at sige at den jeg ringer til bor i USA.

  Vh. nulle

 13. Ingen problem, da Viber understøtter internationale opkald! 🙂

 14. Hejsa!
  Jeg bruger både Viber og Heytell. Men nu kunne jeg læse, at man jo kan ringe gratis, hvis man har 3G eller trådløstneværk i nærheden. Men er der en der kan svare mig på, om man også kan Hetyell til fx. USA?

  Knus 🙂

 15. Nogen der ved, om man også kan heytell til udlandet gratis?????

 16. Heytell skulle gerne kunne bruges uanset hvor du befinder dig, så længe begge har applikationen installeret og kan benytte data (EDGE, 3G eller WiFi).

 17. Læs svaret længere nede ->

 18. Betaler jeg for data når jeg ringer til en anden med Viber?

 19. Hvis det er på et trådløst netværk så er det gratis. Ellers ja.

 20. Lige for at være helt sikker: Er det korrekt at i Danmark er viber 100 % gratis uanset om man ringer fra WI-FI eller over det almindelige mobilnet? Fra udlandet er det kun gratis når man ringer fra WI-FI?

 21. Hej
  Jeg synes lyden er mindre god når jeg ringer op fra Viber på min iPhone. Det runger som hvis man står i en opgang…..
  Er der noget jeg jan gøre ved det ?

 22. Hej,
  jeg har hentet Viber appèn i App Store på min Iphone, men kom til at sige nej da den spurgte om PUSH meddelelser som det første. Derefter trykker jeg settings eller retry – men den kører bare i ring. Jeg har prøvet at afinstallere (ved et langt tryk på app `en hvorefter jeg kunne slette den (lill “x” i hjørnet). Derefter hentet app èn igen i Appstore. Men det samme sker bare igen . . . .Kan nogen hjælpe mig?

 23. nogen som kan hjælpe miig.

 24. jeg modtag en sms fra en af som jeg kender welcome to viber :). som jeg ikk havde mere som kontakt, personen sagde det var hans tlf, vil lige høre kan det passe at man modtage sådan en sms welcome to viber 🙂 og med en smaily til sidst :S ?????

 25. Hej i skal ikk bruge viber når i ringe ud af danmark det koste over 12 kr minut
  og det har lige koste mig mange penge

 26. Jeg går ud fra at begge har en smartphone med Viber installeret, og at du har dataforbrug nok i dit tele-abonnement!? (Iflg. Viber: Network data charges may apply..)

  Ligeledes går jeg ud fra at du har benyttet en 3G, 4G eller Wi-Fi forbindelse til samtalen.

 27. Jeg har stort beSvær med at installere viber kontakter det er kun en gang imellem at installations prosaen når til at bede om viber koden jeg har,på opfordring prøvet at installere APPen flere gange. Jeg har en Iphone5 ved I om der er problemer med denne mod
  Ulla

 28. Hvis nu jeg bliver ringet op fra udlandet og jeg har 3G da jeg tager telefonen men at det så går over og bliver til E netværk på iphonen i mellemtiden – hva så??

 29. Hej Viber admin. Hvad skal man gøre når nogen bruger ens nummer på viber? Jeg ville ringe til en ven der ikke har viber fra min viber app, og det var en anden der tog den på sin iPad. Når jeg så ringer fra almindig iphone call så tager min ven tlf. så der passer nummeret. Men ringer jeg til det samme nummer fra viber, så er det som sagt en anden der har dette nummer?? Hvad gør man, og betyder det en form for “spamfejl” der er sket?

 30. Det er jeg desværre ingen idé om. Prøv at kontakte Viber, og spørg dem om dette problem.

 31. Hej.
  Jeg er i new Zealand og ville gerne ring hjem via viber, men den siger “Viber is currently available or being blocked”. telefonen er min brors gamle. Jeg er på et trådløst netværk på mit hotel. Nogen der kan hjælpe?

 32. Prøv det her: Go to settings > applications > all > viber > clear data

  Restart your mobile. Now viber should work fine!

 33. Hej Håber der er nogen der vil skrive en besked på viber skriv den på (SLETTET!)

 34. Det er no-go at skrive et telefonnummer her på caféen, så du må opgive din mailadresse – og klarer den på den måde.

 35. Når jeg prøver at ringe på Viber siger den”your microphone is disabled, therefore this call can´t be completed.” Hvad gør jet ? Jeg kan godt here dem jeg ringer op, men de kan ikke høre mig. Jeg har en 5s

 36. Kan Viber kun bruges på Apple produkter ?

 37. Hej Niels,

  Hvis du besøger deres webside, så får du svaret: http://www.viber.com

 38. hej admin. Rigtig god side du har her. Jeg har det problem at da jeg installerede Viber, takkede jeg nej til PUSH meddelser, hvilket jo ikke var så klogt :-), kan jeg nu aktivere PUSH Meddelser efterfølgende, hvis ja, hvordan gøres det. Jeg har en iphone 3S.

 39. Hej- jeg har hele dagen ikke kunne ringe til andre viber bruger- så slettede jeg viber app på min iPhone flere gange men kunne forsat ikke ringe til andre men nu er jeg nået dertil hvor jeg ikke kan modtage en SMS fra viber om at kunne få lov til at oprette- hvad gør jeg?

 40. Måske er der noget galt med dit simkort…

  Men ellers så vil jeg anbefale dig at slette dine netværksindstillinger (indstillinger -> generalt-> nulstil-> nulstil netværksindstillinger)

  Og prøv at installere viber igen.

 41. Hej er der nogen der kan hjælpe- Jeg har opdateret til Viber out og nu får jeg ikke vist hvem af mine kontakter der har Viber – og når jeg prøver at ringe til nogle, ved at vise “seneste” som jeg tidligere har ringet til via Viber, kan jeg ikke det, men får oplyst, at denne person ikke længere bruger Viber? – kan det skyldes nej tak til puch up meddelselser eller hvordan kan det ordnes?????
  mvh.
  PH

 42. Hej, jeg har før haft viber på min Iphone, og har nu installeret den igen, men alle mine samtaler der på er slettet, kan jeg få min gamle samtale tilbage? Da der stod noget meget vigtigt, så ville gerne kunne se de gamle beskeder igen?

  Tak

 43. Hej Maria, – sad to say … dine gamle beskeder i Viber er slettet, og du kan ikke få dem igen med mindre at du havde lavet en backup i Viber! :/

 44. Jeg har har viber før, men da min mobil blev stjålet mistede jeg alt. Jeg kan ikke logge på viber nu, selvom jeg har fået tilsendt en kode og jeg har prøvet et par gange, vil den ikke tage i mod koden da, den siger at det ikke er den rigtige kode, jeg har ikke koden jeg brugte inden min mobil blev taget. Nogen der ved hvad jeg kan gør?

 45. Jeg har en Iphone 5S men har et problem med at kunne se beskeder når jeg kun er på 3 eller 4 G mobilnetværk… Jeg får pushup bedkeden men når jeg går ind i viber står der afbrudt og kan ikke sende eller se den besked der stod i pushup beskeden.. er mine indstillinger i mobilen eller i app’en opsat forkert… eller kan iphone kun modtage og sende når der er lokalt netværk..

 46. Har installeret Viber på min iPhone men kom til at trykke nej til at. Viber skulle have adgang til mikrofon, og nu kan jeg ikke få det til at virke. Nu skriver den: Viber har ikke adgang til din mikrofon. For at aktivere adgang skal du gå til: iPhone-indstillinger-privatliv-mikrofon-viber-sæt til.

  Men jeg kan ikke finde på telefonen hvor jeg skal ændre indstillinger……. 🙁

  Hvem kan hjælpe?….

 47. iOS Indstillinger -> Anonymitet -> Mikrofon, og her aktivere du Viber mikrofon.

 48. Hej

  Hvordan laver man backup af viber beskeder? Alle mine beskeder er blevet slettet da jeg skulle opdatere min Iphone 🙁 er ærgerlig over det,

  På forhånd tak

  vh
  Marianne

 49. Prøv lige Google med “backup viber messages”. Så får du nogle gode svar. 🙂

 50. Tak 🙂

 51. hvordan kommer jeg penge på viber, hvis jeg vil ringe via viber til fastnettelefoner

 52. Kan man ringe til Iran og stadig være gratis osv

 53. I do trust all of the ideas you have offered to your post. They are very convincing and will definitely work. Still, the posts are very quick for newbies. May just you please prolong them a little from next time? Thanks for the post.

  http://www.imemoji.com

 54. Hvad gør man når man har fået nyt tlf nummer ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>