Vi har ikke set alt omkring iOS 8 endnu!

by admin 7

Hvis du tror at Apple har serveret alt på et sølvfad med hensyn til iOS 8, så kan du roligt tro om igen. Apple har det nemlig med at tilføje nye funktioner hen af vejen, mens de frigiver rettelser og forbedringer til betaversionen af deres større iOS version, som 8’eren.

Et godt eksempel er sidste år, hvor Apple kom med en del nyheder efterhånden som de frigav de forskellige betaversioner af iOS 7. Det samme kommer helt sikkert til at gøre gældende med iOS 8, og der kan endda vente os et par store overraskelser når vi kommer frem til GM versionen.

Af større overraskelser tænker jeg bl.a Siri på dansk, QuickType på dansk, og lignende. Man må heller ikke låse sig helt fast på den visuelle del af iOS 8, da vi også sidste år så større ændringer på knapper og andre funktioner med iOS 7.

iOS-8-apps

Comments (7)

 1. Glæder mig til at prøve iOS8 – dog bliver det først her, når der er en mere “stabil” beta.. 🙂

 2. Har prøvet iOS 8, men er gået til iOS 7.1.1 igen da den ikke kører så helt optimal endnu – men ser dog frem til den første beta opdatering, således man kan installere det igen. 🙂

  Jeg håber de komme med en mulighed for at dele skærmen op (Split Screen), således, at man kan tage notater imens man er på fx Safari. 😉

 3. Skulle man ikke kunne opdatere IPhone 5S DIREKTE på 5S med iOS 8.0 ?

  Jeg er registreret og købt Apple abonnement til 609. Kr..,

 4. Nej. Som registreret iOS udvikler skal du følge den guide som Apple giver dig på websiden. Derefter kan du godt opdatere fra enheden til nye betaversioner!

 5. Nå oki..,

  Det var også det som du skriver, at jeg mente..,
  At opdatere på enheden med nye beta visioner 😉

 6. Men jeg har et helt andet problem med min Mac book Pro 17″
  Der fik jeg en gratis OS X demo/ beta af den kommende OS X Yosemite

  Jeg opdaterede og det hele kørte kanon!
  Dagen efter tændte jeg min Mac og jeg kan ikke logge in med min password.
  Jeg har endda prøvet, at slette ALT og geninstallere OS X Mavericks!

  Men det kan jeg ikke,!,
  Jeg får meddelelsen,.,
  Kontakt Apple support Help !!
  Ret mystisk hvad der er sket..,

 7. Har iOS 8. Har kørt det siden developer download. Kører godt. Ingen problemer. Desværre næsten ingen forskel til iOS 7. Er faktiskt skuffet over den lille forskel. Havde håbet på noget stort nyt. Det er der ikke.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>