Vi er blevet en nation af digitale kræmmere

by Casper Christiansen 0

Danskerne har altid elsket et godt tilbud på både nyt og gammelt. Det har gjort tilbudsaviserne og markedspladser som Den Blå Avis til Danmarks mest læste ugeblade siden 1950’erne. I dag er tilbudsjagten og ”kræmmeriet” for længst flyttet på nettet og der kommer stadig nye tilbuds- og prissammenligningsportaler til. En af de nyeste gør tingene på en helt ny og meget mere gennemskuelig måde.

Tilbud! Ekstra lav pris! Godt køb – og så de forfærdelige skarpe priser, som alle efterhånden reklamerer så meget med, at begrebet er blevet så skamredet, alt selv den mest velslebne pris er blevet en halvsløv affære.

Men det virker og fanger vores opmærksomhed. I hvert fald indtil vi finder ud af, om det produkt, der er til at få til en ekstra lav pris, er et, som vi i det hele taget har brug for. For vi danskere er en nation af tilbudsjægere, kræmmere og skattejægere. At finde et produkt til den laveste pris er en nationalsport.

God hjælp fra nettets tilbudsjægere

Sådan har det altid været og med nettets hjælp er det blevet endnu lettere at fange de gode tilbud. På prissammenligningssitet PriceShare.dk kan du ligefrem sætte overvågning på specifikke produkter og få en mail, lige så snart prisen falder ekstra meget.

Det tilbyder mange af de andre prissammenligningstjenester også. Men alligevel er der stor forskel på den forholdsvis nye PriceShare.dk og de gammelkendte aktører på markedet. For hvor de gammelkendte giver mulighed for, at du som webshop kan købe dig til en sponseret placering øverst i prisoversigterne, på samme måde som man kan købe reklameplads over søgeresultaterne på Google, bygger resultaterne på PriceShare.dk alene på en rå prissammenligning.

Det er heller ikke sådan, at du som firma eller webshop skal betale for at blive medtaget i prissammenligningerne. Alle de aktører som udbyder varer og tjenester – og som PriceShare har kunnet finde på den danske del af internettet – medtages i prissammenligningerne.

Så PriceShare giver et væsentligt mere fuldstændigt og sandfærdigt billede af priserne i de forskellige danske internet- og IRL-butikker, som annoncerer deres priser på nettet.

Har du fundet et godt tilbud på iPhone-covers?

En af de prisbaskere som mange webshops inden for tele- og elektronikbranchen bruger, når de skal lokke nye kunder til, er faktisk iPhone-covers – oftest i en version der er brandet med webshoppens navn, logo og farver på coveret.

Danmark er et af de lande, hvor der er flest iPhones pr. indbygger. Så derfor er du som webshopejer altid sikker på, at du nok skal få folks opmærksomhed, når du lokker med et billigt eller måske helt gratis iPhone-cover.

Den største udfordring er nok, at du i dag fortsat er nødt til at tilbyde iPhone-covers helt tilbage fra iPhone 4 og op til den nyeste model, hvis du skal være sikker på at ramme alle med dit tilbud. For iPhones holder bedre end deres ry – i hvert fald hvis du passer på dem med netop et cover og eventuelt noget panser- eller gorillaglas på fronten.

Hvor du finder det billigste iPhone-cover? Det kan de sikkert også svare på hos PriceShare.dk. Personligt fandt vi et iPhone 7 cover gennem PriceShare.dk fra webshoppen Max99.dk. Det var et brunt lædercover i rent retro stil til kun 99 kroner. (Det var fra brandet USAMS, der er kendt for rigtig lækker kvalitet i serien Joes).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>