Warning: Use of undefined constant translate_tb_widget_register - assumed 'translate_tb_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/iphonecafe.dk/public_html/wp-content/plugins/translate-this-button/ttb-sidebar-widget.php on line 129
Ventetiden er ovre – her er iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR - iPhonecafe

Ventetiden er ovre – her er iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR

by Casper Christiansen 0

Som de fleste ved, er september ensbetydende med nyheder fra Apple. Denne gang var der blandt andet tre nye iPhones at kaste sin opmærksomhed på, nemlig iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR.

iPhone XS Max er det nye flagskib fra Apple

Som altid når der lanceres nye iPhones, er der én model, der stikker ud. Sidst var det iPhone X, der stjal showet, men helt så tydeligt er det ikke denne gang – der er nemlig flere faktorer i spil.

Dog må vi sige, at hvis vi ser benhårdt på hhv. specifikationer og pris, så er det ubetinget iPhone XS Max, der er den nye topmodel. Med sin 6,5” store OLED-skærm, er det den største iPhone til dato. Derudover er OLED-teknologien med til at sikre en skærmoplevelse som er i absolut særklasse. Det er i sandhed creme de la creme, og yder i sandhed dine billeder retfærdighed.

Udover den imponerende skærm, er iPhone XS Max (ligesom iPhone XS og iPhone XR) forsynet med den nye Apple chip, A12, som gør telefonen hurtigere end sine forgængere. Her skal det så tilføjes, at IOS også er opdateret til version 12, hvilket kræver mere kraft end 11’eren. Dermed vil du ikke nødvendigvis opleve de nye modeller som lysår foran forgængerne, fordi det ganske enkelt kræver lidt mere power at trække det nye, forbedrede IOS.

iPhone XR – det ”billige” alternativ

At tale om ”billige iPhones” er nærmest et paradoks. For hvis man sammenligner priserne på iPhones med alternativer fra Android-lejren, virker selv de billigste iPhones pludselig ret dyre. Men Apple har et bedre ry og rygte end Android telefonerne, og der er meget mere design- og byggekvalitet i Apples produkter.

Men når det er sagt, så lancerede Apple her til aften også en ”billig” iPhone, nemlig iPhone XR. Forskellen på iPhone XR i forhold til de to øvrige, er, at iPhone XR ikke har føromtalte OLED-display, men derimod et traditionelt 6,1” LCD-display. Det gør selvfølgelig noget ved opløsningen på skærmen, som sammenlignet med iPhone XS og iPhone XS Max virker en smule ”flad” og knap så levende. Men når det er sagt, så er de fleste telefoner i dag jo forsynet med en LCD-skærm, så medmindre man laver en benhård sammenligning af LCD og OLED, er et næppe de fleste som vil føle, at der mangler noget.

LCD-teknologien er billigere at producere og derfor kan de modeller også sælges billigere end OLED-modellerne.

iPhone XS – Den sidste af de tre

iPhone XS er på mange måder en velkendt sag. 5,8” OLED-display, dual-kamera og edge-to-edge skærm. Det lyder som – og er – ingredienserne til en god ”gammel” iPhone X, som kom ud i september 2017. Forskellen på den nye iPhone XS er at den har fået opdateret lidt software og så selvfølgelig er forsynet med den nye A12 chip, som gør den hurtigere og mere potent end sin forgænger.

Vi ser frem til at få testet alle de nye modeller i en forhåbentlig ikke alt for fjern fremtid.

De dyre drenge

Som du sikkert allerede har gættet, så er de nye iPhones ikke just billige. Men med priser fra 6999 for den billigste XR, til svimlende 12999 for den dyreste/vildeste XS Max.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>