Warning: Use of undefined constant translate_tb_widget_register - assumed 'translate_tb_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/iphonecafe.dk/public_html/wp-content/plugins/translate-this-button/ttb-sidebar-widget.php on line 129
Vejret - iPhonecafe

Med iOS 7 installeret, er Vejr app fra Apple intet mindre end fantastisk. Visuelt er det en oplevelse at se tordenvejr, regn og skyer suse forbi skærmen, på en levende måde! Trykkes der på temperaturen, så dukker der flere oplysninger om det pågældende vejr, og vælges listevisningen i bunden, så kommer der en overskuelig liste frem.

Der kan tilføjes et ubegrænset antal steder (byer) rundt i verden, ved at vælge listen nederst i højre hjørne. Her kan man også vælge at vejrudsigten for de forskellige steder skal vises som en liste, i stedet for at skulle slide mellem de mange sider.

For at tilføje et nyt sted, så scroller man helt ned i bunden af skærmen, og vælger “+”. Skriv en by, postnummer eller en lufthavn på det som der skal søges efter.

 

iOS-7-vejret-180913

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>