Warning: Use of undefined constant translate_tb_widget_register - assumed 'translate_tb_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/iphonecafe.dk/public_html/wp-content/plugins/translate-this-button/ttb-sidebar-widget.php on line 129
Valg2011 - Hjælper dig med at vælge parti - iPhonecafe

Valg2011 – Hjælper dig med at vælge parti

by admin 0

De fleste har sikkert en ret god ide om hvilke parti de vil stemme på, men hvis du skulle være i tvivl, så kan denne iPhone applikation måske gøre dig lidt klogere.

Har du svært ved at finde rundt i det politiske landskab? Ved du hvad der er vigtigt for dig, men ikke hvilket parti der vil det samme som dig? Er du usikker på hvad du vil stemme til det kommende folketingsvalg, eller vil du bare vide lidt mere om de forskellige partier på en nem og overskuelig måde?

Ved at tage denne partitest kan du lynhurtigt pejle dig ind på, hvilke partier der taler dit sprog, og måske samtidig lære noget om aktuelle emner, som du ellers ikke havde tænkt over før. Valg2011 har samlet og opstillet partiernes holdning indenfor 16 forskellige emner som f.eks. finans, udlændingepolitik og uddannelse, og formuleret dem i nogle klare spørgsmål, så de er til at tage stilling til. I løbet af to minutter har du en ret god idé om, hvem du vil stemme på, hvis du altså ikke lige vil tage testen én gang til for at være helt sikker!

Mener du at du ved alt om partierne? Så tag quizzen, hvor du giver dine bud på hvilke partier der mener hvad, og få sandheden om hvor meget du ved om partierne i løbet af få minutter. Du kan vælge hvilke partier eller emner du vil quizze om, eller bare lade os give dig en godt blandet quiz. Der er over 80 forskellige spørgsmål i database p.t., og den bliver opdateret løbende uden at du behøver at hente en ny udgave af Valg2011 på App Store.

Hvis du bare vil lave et hurtigt opslag omkring hvad et parti mener om det hele, eller hvad alle partierne mener om et af emnerne, så er der også hurtig adgang til det i Valg2011. Informationerne er indsamlet fra partiernes egne programmer, men på sigt arbejder udvikleren af applikationen på at få partierne til selv at præge Valg2011.

 

Screenshot

[button link=”http://itunes.apple.com/dk/app/valg2011/id437021481?l=da&mt=8″ type=”big” color=”green”]Hent i App Store[/button]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>