Uoriginale oplader virker ikke med iOS 7!

by admin 21

Mange har oplevet ikke at kunne tilslutte deres uoriginale oplader, efter at have opdateret til den nye iOS 7. Der dukker en meddelelse op på iPhone skærmene med beskeden: “This cable or accessory is not certified and may not work reliably with this iPhone”.

Det må være en fejl fra Apples side, da det vil være som at skyde sig selv i foden, hvis de på en eller anden måde forbyder brugeren at købe oplader andre steder, end hos Apple! Jeg ved ikke om det også har været et problem med betaversionen af iOS 7?

 

iOS7-opladning-190913

 

Comments (21)

 1. Jeg har haft dette problem i alle betaerne 🙁

 2. Har også haft denne meddelelse fra beta 1 men det virker – den skriver blot beskeden, lyd, opladning osv. fungere fint

 3. Jeg oplevede at billaderen ikke opladede. Den registrerede tilkoblingen men den lader ikke.

 4. Jeg havde Tlf i opladeren her i frokosten, hvor den kom med den meddelse, pga min uorg lader, men batteriet er opladt.
  Så det er nok bare en tekst! Men den sluger strøm den iOS 7! Fy for en skefuld!
  God dag

 5. @Nicky
  Slå paralakse fra (bevægelse)..

 6. Hvor finder jeg den, Danny?

 7. Det kunne også have noget at gøre med den nye oplysning, at man kan hacke sig ind i bl.a iPhonen via usb opladere. Apple skulle efter sigende have tilbudt folk en ombytningsordning, hvor de for 10 usd kunne bytte deres uorignale lader til en original.

 8. Det var en mulighed!

 9. Jeg får også den besked frem på min skærm, når jeg sætter min oplader i – Jeg har købt den hos humac, er den så uoriginal?
  Men heldigvis oplader den alligevel.

 10. Ja, de sælger også uoriginalt tilbehør blandt deres Apple produkter. Hvis den oplader er det fint!

 11. @KENN
  Tak for linket har nu formindsket bevægelse!
  Men du siger det løser mit problem, hvad for et problem:-) ??
  Batteri løber fra mig??!
  Eller
  At beskeden når man sætter uorg lader til forsvinder?

 12. @Nicky
  Det var dit paralakse problem jeg mente.
  Har selv opladnings problemer ned min Ipad mini.

 13. Jeg får beskeden med den originale iphone lader så det er vist mere en bug end det er noget andet.

 14. Jeg har det problem at den ikke lader med en oplader den registrere der er sat en oplader i men der kommer ingen strøm igennem har prøvet med en uoriginal oplader og med min iPod stik det eneste sted den vil oplade og få strøm er i min Jacob Jensen Dock ? Hvad kan jeg gøre ved det ?

 15. Der sidder en lille chip i apples originale stik til laderen, så det er original ledning med stik (og chip) til telefon, der kræves for, at man kan lade op efter IOS 7.

  Jeg har aldrig nogensinde før overhovedet så meget som overvejet at jailbreake iPhone, men med et zens etui og induktiv måtte til trådløs ladning, der nu ikke virker med 5s og IOS 7, så vil jeg gøre det, hvis ikke apple selv snart retter op på det.

  Apples ladeledning med stik sikrer ikke bedre end uoriginalt mod angbreb, og hele historien med at sikre den er vist ikke en plausibel forklaring.

 16. Jeg har nu næsten i et år brugt en uoriginal Iphone oplader, og jeg har ikke haft nogle problemer overhovedet! Iphonen kommer dog med en besked, hvor den fortæller at det ikke er en original.

  http://www.dba.dk/iphone-4-og-5-opladere/id-1004498576/

 17. IOS 7 og iPhone 5s fungerer det vist ikke til.

  Zens lademåtter fungerer det i hvert fald ikke med, hvilket mytrendyphone også gør opmærksom på, nu da vi åbenbart også skal bringe reklameindslag her iPhonecafe.

  Har du prøvet dine ladere med IOS 7 ?

 18. Jeg har lige nøjagtigt det problem! Min mobil skriver at kablet ikke understøttes eller noget i den retning og den oplader ikke. Jeg har næsten lige købt ny oplader, for ikke engang en uge siden og må indrømme at jeg efterhånden er ved at være rigtig træt af at skulle ofre penge på en ny. Især når det nærmest er hver anden uge. Kan man ikke gøre et eller andet? Vil stadig gerne have den opdatering som jeg nu har, da den er bedre – i hvert fald for mig, så gider ikke til at skulle fjerne den for at kunne oplade min mobil. Det er først nu det ikke fungere ordenligt og de sidste 5 opladere jeg havde har været uoriginale. Er der en løsning UDEN at man skal til at fjerne iOS 7?

 19. Vi havde et par problemer hos Mackabler.dk men bestemt ikke mange, langt de fleste virkede fint også efter opdateringen, men vi har måske også bare været heldige.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>