Unlock til iOS 4.1 + 4.2 på vej!

by admin 1

De sidder bestemt ikke stille – de jailbreak og unlock team! Først kommer Dev Team med en udmelding om jailbreak til iOS 4.2, og lige i halen på den nyhed, så melder Sherif Hashim (manden bag Ultrasn0w) ud, at han er ved at være klar med et unlock som kan bruge på iOS 4.1 og 4.2!

Sheriff Hashim har fundet en ny måde at udnytte iPhonen’s baseband, som kan føre til unlock af iOS 4.1 og iOS 4,2 Baseband 02.10.04 og 05.14.02.

 

MuscleNerd bekræfter dette med denne udtalelse:

There is an unlock on the horizon for both new jailbreakers and old, possibly not released until 4.2 though.


Den endelig udgave af iOS 4.2 kommer som sagt i starten af November, som en universel firmware til alle iOS baserede enheder (iPhone, iPad og iPod Touch). Så der går lige et par uger mere, før vi kan unlock iOS 4.2! Dette unlock vil i øvrigt og gælde alle ældre firmware baseband.

Geohot er også ifølge rygterne, i gang med hans unlock LimeSn0w.

 

Comments (1)

  1. Lækkert! Ser frem til at kunne bruge min telefon med mit rigtige sim-kort igen, eftersom udbyderne skal have alt for mange penge for at låse telefonerne op før de 6 mdr. 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>