Under 2 uger til iOS 8!

by admin 15

Så er der lige under 2 uger til Apple skal præsenterer deres nye større iOS version, og denne gang hedder det “iOS 8”. En ting er dog sikkert, at man som bruger nok ikke skal forvente et visuelt chok – som med opdateringen fra iOS 6 til iOS 7!

Dog venter der masser af nyheder med iOS 8, for de sidste 3 iOS versioner har alle haft over 200 nye funktioner og forbedringer. Apple kommer sikkert ikke til at skuffe, og der kommer nok et par guldkorn mellem alle de “kaniner” Apple trækker op af hatten, på scenen i San Francisco.

Her på iPhoneCafe.dk kan du følge eventet mandag den 2. juni, hvor iOS 8 bliver præsenteret. Vi regner med at det bliver kl. 19.00 dansk tid, som de forrige år. Du kan følge med live på vores Twitter profil, og bagefter kommer der et indlæg på siden med alle detaljer omkring den nye iOS 8 – mere om det senere.

Det nye iOS 8 bliver formentlig kun kompatibel med iPhone 4S eller nyere, og fra iPad 2 og op til det nye modeller. Opdateringen er som altid gratis, og man kan teste iOS 8 beta allerede fra 2. juni – når eventet på denne dag er overstået. Man skal dog være registreret som iOS-udvikler, eller have et UDID registreret hos en udvikler!

iOS-8-koncept

Comments (15)

 1. Glæder mig, som et lille barn 🙂

 2. Ville de måske ikke gøre det gratis at være beta tester ? Såsom med X ?

 3. Hvis jeg ikke er registret som udvikler og den bliver låst, fordi jeg ikke er registeret, kan jeg så ikke sætte den i DFU mode, også downgrade tilbage til iOS 7?

 4. Det er ingen officiel udmelding fra Apple, men det er muligt at de også meddeler det den 2. juni?

 5. Mon ikke vi kan se det live fra kl 19:00 via Apple Tv? 🙂

 6. Det tror jeg. Men det er ikke alle der har Apple TV. 😉

 7. Det er jo desværre rigtigt 😉

 8. Rene det håber jeg 🙂 for har været ude og køb et Apple tv for at kunne se det 🙂

 9. Tror jeg nu os på de gør 🙂

 10. Man kan os se det på http://www.apple.com

 11. Hvis alle ikke har apple tv må vi nøjes med vores mac 😀

 12. Niels det vil da vist være først gang de gøre det så 🙂

 13. Bjørn.

  Det er sket før for nogle år tilbage 🙂
  Jeg så det nemlig via min iPhone 🙂

 14. Der er bestemt alternative muligheder, hvis man gerne vil se WWDC 2014 live – enten via Apple TV eller internettet.

  Da vi plejer at have et voldsomt boom af besøgende (7-8000 unikke besøgende) på sådan en dag, så er der stadig mange der er glade for at vi sidder og Twitter alle de væsentlige nyheder live.

  https://twitter.com/iPhoneCafeDK

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>