Ugens App: Zedge

by Mahmoud E.M. 0

Så er det igen blevet tid til Ugens App! Ugens App denne gang er den helt specielle app Zedge, og Zedge er en af de apps der er i en klasse for sig.

Med Zedge kan du downloade en masse fede baggrunde og ringetoner helt gratis ned på din iPhone/iPad. Zedge skulle være en af de allerbedste indenfor den kategori, læs med og find ud af hvor godt Zedge klarer sig under luppen!

Design/Opsætning:

Er der noget man kan sige om designet i Zedge så er det “Simpelt og flot”. Designet er meget overskueligt og utrolig nemt at finde rundt i. Jeg kan absolut ikke komme på noget som helst negativt man kan sige om Zedge’s design. Super godt gået!

Zedge-050114

Opsætningen derimod er en lidt længere process, for som du sikkert ved så har Apple udelukket enhver form for download som ikke går igennem App Store først. Det betyder at man ikke kan downloade ringetonerne direkte fra Zedge, men det er der selvfølgelig en løsning på! Man får bare iTunes til at installere ringetonerne på iPhone. Det kræver en computer, en internet forbindelse og et kort besøg på zedge.net/tonesync.

Når du har downloadet tonesync så følger du bare guiden på skærmen og indenfor 5 minutter er du klar til at downloade alle de ringetoner du kan lide.

App’en i praksis:

Efter opsætningen kan du selv vælge om du vil have at iPhone synkronisere ringetoner med iTunes trådløst eller om du vil bruge et kabel hver gang. Vælger du den trådløse forbindelse skal du huske på at computeren selvfølglig også skal være tændt, når du der downloades ringetoner.

Download af en ringetone foregår således at du skal finde den ønskede ringetone i Zedge’s kæmpe bibliotek direkte fra din iPhone. Når du har fundet den trykker du “Get ringtone”, husk at have din computer tændt mens du gør det! Derefter vil iTunes “på magisk vis” gøre din ringetone klar til installationen. Havde du valgt den trådløse metode skal du kun trykke “synkroniser”. Havde du du valgt den normale måde skal du tilslutte din iPhone til iTunes og trykke “synkroniser”. Når du har gjort det vil du finde de nye ringetoner sammen med standard ringetonerne.

Funktioner:

  • Download en hel masse ringetoner
  • Download fede baggrunde

 

Konklusion:

Konklusionen er kort, Zedge er fantastisk! Alle der ønsker flere ringetoner bør tage et kig på denne app. Zedge udmærker sig ved at gøre det nemt at downloade en hel masse ringetoner på ingen tid og så er den HELT gratis.

Plusser:

  • Super nem og gnidnings fri opsætning
  • Et kæmpe udvalg
  • Super funktionelt design

 

iPhonecafe.dk karakter:

iPhoneCafedk-karakter-6-6

 

Hent Zedge her

Husk at du altid er velkommen til at forslå en app der kan anmeldes! Du behøver ikke selv at have prøvet den, men det kan være at du måske overvejer at købe den.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>