Ugens App: Blurred Tapeter

by Mahmoud E.M. 0

Hvis du har fulgt med på det seneste så ved du at det i dag er tid til Ugens App!

I den seneste uge har jeg modtaget flere forslag via e-mail og derfor har der ikke været nogen Ugens App forslag. Som altid, har vi anmeldt app’en og giver dig her et overblik over fordele, ulemper og funktioner som app’en tilbyder. App’en har også fået en iPhoneCafe.dk karakter, som kan bruges til at sammenligne forskellige apps.

Ud fra jeres forslag har vi valgt at anmelde app’en: Blurred Tapeter

Indledning:

En baggrund gør din iPhone eller iPad mere personlig, men hvor personligt er det lige hvis alle har den samme baggrund som dig? Du kan selvfølgelig bruge dine egne fotografier som baggrund, men hvis du ønsker at lave fede baggrunde med den parallakse effekt så skulle en app som Blurred tapeter kunne gøre det.
Men hvor godt klarer den det og er den de 7 kroner værd? Læs med og find ud af det!

Design/Opsætning: 

Designet kan beskrives kort, for det kan ikke blive simplere. Når app’en åbnes for første gang bliver der spurgt om tilladelse til at sende push meddelelser, og så er app’en klar til brug. Der er en knap til hjælp, og her kan du praktisk talt få alt at vide.
Når designet er yderst overskueligt og let at bruge betyder det næsten altid at app’en er lynhurtig, hvilket også er tilfældet her.

Blurred-Tapeter-161213

App’en i praksis 

For at lave en baggrund så skal du vælge om du vil bruge dit eget billede eller om du vil bruge nogle forskellige farver. For at vælge farverne skal du kører slideren op og ned og du vil se et livebillede som slideren bevæger sig.

Når du har valgt farverne som du vil bruge, så kan du tilføje et mønster ovenpå og så begynder det at se godt ud. Jeg har fået prøvet en del farver og kan konkludere at kun fantasien kan sætte grænser for hvad du kan udrette med den app.

Vælger du at bruge dit eget billede bliver slideren forvandlet til en markør for hvor “sløret” dit billede skal være. Som med farverne kan du også tilføje dit eget mønster, herunder en del julemønstre.

Funktioner:

  • Lav fede baggrunde med forskellige farver og mønstre
  • Slør dine egne billeder og tilsæt mønstre

 

Alternativer: 

Blur Studio er et godt alternativ der kan det samme, dog koster den 13 kroner. Men, jeg har ikke testet den før så jeg skal ikke kunne sammenligne dem.

Konklusion:

Download Blurred tapeter hvis du ønsker at lave dine egne helt personlige baggrunde. App’en er gratis lige pt. og er helt klart værd at prøve. Der er absolut intet at klage over!

Plusser:

  • Super nem at bruge
  • Mange forskellige mønstre og farver

 

Download link: Hent den i App Store

iPhonecafe.dk karakter:

iPhoneCafedk-karakter-6-6

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>