Udviklere af iPhone spil vil tjene flere penge!

by admin 1

At ville tjene flere penge er jo ikke en skam her i verden, det er mere måden man gør det på. Hvis vi kigger på et spil der virkelig har haft succes som f.eks “Angry Birds” så er prisen egentlig for lav, og sådan et spil vil formentlig stadig sælge meget selvom det kostede kr. 12 i stedet for de sølle kr. 6! Her er det også helt ok at udvikle en masse nye baner, og kalde spillet noget andet (Rio) for at tjene flere penge…intet ondt i det!

Problemet ligger mere i når udviklerne giver spillerne mulighed for at foretage en masse “In-App” køb. Det er helt fint med en lille opgraderings-pakke til 6 eller kroner, men problemet ligger i at mange spil udbyder “In-App” køb helt op til 599 kroner. De fleste der ejer en iPhone og spiller moderat på den, er helt sikkert kloge nok til ikke at lade sig lokke af disse dyre “opgraderings-pakker”, som f.eks giver spilleren mulighed for at komme videre i spillet.

Flere af disse udviklere tilbyder endda spillet ganske gratis for at “få kunderne ind i varmen”, og lade dem blive fænget af et fedt gameplay, for derefter at lænse deres bankbog. Nu skal dette indlæg ikke tages som et surt opstød, men jeg syntes bare at udviklingen indenfor iPhone spil er begyndt at tage en drejning…måske i den forkerte retning!

Hvad er din holdning til “In-App” køb man kan foretage i flere og flere spil, – til 100, 300 og endda 500 kroner?



Comments (1)

  1. Jeg syntes det er helt fint, det er jo op til brugeren selv at være dum eller klog nok til at lade vær!…!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>