Udskifter Apple iPhone og iPad fabrik?

by admin 3

Det forlyder at Apple har planer om at forlade det samarbejde de har med mega-fabrikken Foxconn, for til gengæld at få produceret alle deres iPhone og iPad hos Pegatron. Sidstenævnte har været med til at producere iPhone 4, iPhone 4S, og her på det sidste iPad mini.

Pegatron ligger som Foxconn ude i østen, nærmere betegnet i Taiwan. Fabrikken skulle være klar til at give Foxconn kamp til stregen med mere konkurrencedygtige priser, hvilket kommer Apples enorme pengetank tilgode. Den lavere produktionspris kommer næppe os forbrugere tilgode?

 

Pegatron-fabrik-hovedbygning-040811

 

Pegatron skal angiveligt ansætte 40% nye medarbejdere til deres store produktion i anden kvartal af 2013, som omfatter meget andet end iPhone og iPad. Men det store antal medarbejdere i produktionen gør det kun lettere for dem at efterleve de kæmpe ordre som der kommer fra Apple, når nye enheder skal produceres i en fart.

Set i Foxconn’s perspektiv er det ikke lige det bedste, hvis Apple altså vælger en anden samarbejdspartner, for Apple sørger nemlig for hele 60% af fabrikkens indtægter! Nogle medier har også påpeget at Foxconn måtte tage over 8 millioner iPhone retur, på grund af deklasserede, eller dysfunktionelle problemer med iPhone.

Produktionen af en iPhone koster omkring $200, hvilket betyder at Foxconn taber op til en 1 milliard dollar for at dække den dårlige produktion!

 

 

Comments (3)

  1. Ja, Apple ønsker at finde en ny leverandør – hvilket jo er klart efter de enorme produktionsfejl der var / er på iPhone 5

  2. Synes ellers at jeg læste at de kun skulle have dem til at lave 4S og måske den berygtede “billig” iPhone.
    Andre firmaer har nok også søgt efter andre der kan lave deres vare uden fejl, så det kan også være forklaringen.

  3. hvor er en fabrek til ipad

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>