Tyndere iPad Air 2 med fingeraftrykslæser

by admin 2

I følge nyhedssiden Digitimes, så har Apples samarbejdspartnere sat gang i produktionen af de hardwaredele, som skal udgør den kommende iPad Air 2. Den skulle eftersigende betyde en tyndere iPad Air 2 end den nuværende iPad Air, som er 7.5 mm i tykkelsen, og så skulle Apple endelig have fået integreret en fingeraftrykslæser i den nye model.

Det næste event fra Apple er tirsdag den 9. september, hvor det kun omhandler præsentationen af den kommende iPhone 6, og måske en ekstra ting (…”one more thing”) … men ikke en ny iPad Air 2. Denne præsentation og en lancering sker først senere på året, hvilket formentlig bliver en slutningen af oktober, og med lancering i midten af november?

Den kan sikkert med garanti siges, at den kommende iPad Air 2 også før en A8 64-bit processor, bedre grafikchip, opgraderet kamera, 2 GB RAM, og det kunne tænkes at vi også kommer til at se 256 GB hukommelse?

tim-cook-ipad-air-231013

Comments (2)

  1. Jeg synes virkelig ikke den skal blive tyndere, for det betyder bare mindre batteri… 🙁

    Den er helt perfekt som den er nu, altså designmæssigt… Det der mangler er helt klart en fingeraftrykslæser, et bedre frontkamera og et “ordentligt” bagkamera med flash :-))

  2. Digitimes – ‘nough said!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>