Warning: Use of undefined constant translate_tb_widget_register - assumed 'translate_tb_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/iphonecafe.dk/public_html/wp-content/plugins/translate-this-button/ttb-sidebar-widget.php on line 129
Twittelator Neue - Den ultimative Twitter app? - iPhonecafe

Twittelator Neue – Den ultimative Twitter app?

by admin 0

Der findes et hav af forskellige gode og mindre gode Twitter applikationer i App Store, og den officielle fra Twitter fungerer faktisk rigtig godt for de fleste. Men når en udvikler kræser omkring design og funktioner, så kan jeg personligt ikke lade være med at hente den!

Twittelator Neue tager virkelig afstand til dens konkurrenter ved at være brugervenlig og mangfoldig i funktioner. Det betyder i praksis, at den er let at gå til, men har også en masse at byde på for den erfarende Twitter.

Twittelator Neue er som mange andre bygget op i “faneblade”, herunder Profile, Messeges, Timeline, Mentions og “More” hvor der kan søges efter personer, trends, lister, retweets m.m. På selve “Timeline” vises vedhæftet billeder, og disse kan man klikke på så de åbnes i større format…virkelig en fed feature!

Det der gør applikationen lidt speciel, er måden man navigerer rundt i menuerne. Du kan nemlig slide med fingeren til en af siderne for at komme rundt i “fanebladene”. Klikker man på et tweet, så er der de sædvanlige muligheder som “Reply”, “Retweet”, “Favorite”, “Read it Later”, “Copy Tweet”, “E-mail Tweet”, “Translate” og “Facebook”. Holder du fingeren nede på en tweet nogle sekunder, kommer der er pop-up menu frem med valgmuligheder.

Applikationen er integreret med og understøtter Tweet Marker, Read It Later, OmniFocus, og Instapaper. Du kan også tilføje flere profiler til Twittelator Neue.

Alt- i-alt en applikation jeg vil anbefale dig at hente hvis du benytter Twitter ofte! (Du kan se en demo-video på deres webside!)

 

Screenshot

 

 

 

 

[button link=”http://itunes.apple.com/app/twittelator-neue-twitter-client/id469270564?mt=8″ type=”big” color=”green” newwindow=”yes”] Hent i App Store[/button]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>