Tweetbot – Følg verden i et lækkert interface!

by admin 2

For jer der har fulgt iPhoneCafe.dk et stykke tid, ved sikkert også at jeg har en “svaghed” for perfekte applikationer, hvor ikon, interface og funktioner går op i en højere enhed. Sådan en applikation er Tweetbot! Tapbots som har udviklet Tweetbot, står også bag succes applikationer som “Pastebot”, “Weightbot”, “Calcbot” og “Convertbot”. De har alle den ting til fælles, at de er gennemførte til mindste detalje. Derfor er det også let at klikke på “køb” knappen i App Store, når man ser en ny applikation fra dem.

Jeg har længe benyttet flere forskellige gode Twitter applikationer (Twitter, Tweetings m.fl), men denne nye Twitter applikationen i rækken tager altså en pænt forspring. Hvad er det så lige der gør den speciel udover et smart ikon og et flot interface? Jeg kunne egentlig gøre den tale meget kort og sige: funktioner…masser af funktioner!

Det der er fedt med Tweetbot er at du relativt hurtig finder rundt i menuerne og alle de funktioner applikationen tilbyder. Det første man gør er selvfølgelig at logge ind på en konto (eller flere..), og herefter kan man i “Settings” vælge lydegenskaber, font-størrelse, display navn, og om 3 tap på skærmen skal aktivere et “reply” på en tweet.

På hovedsiden har man 5 faneblade: en profilside, hvor alle oplysninger om en konto er tilgængelig og kan ændres. Et faneblad med alle de nyeste tweets som er vist på en liste, og her kan man enten enkelt-klikke eller holde en finger nede nogle sekunder og så dukker der forskellige valgmuligheder op. Dobbeltklikker man på et tweet der har et link, så åbnes dette link på en ny side. Slider man til siderne, ja så kommer der også funktioner frem…jeg tror det er lettere at forstå ved at se det visuelt, så prøv at se denne YouTube video her:

 

 

Screenshot

 

 

 

 

[button link=”http://itunes.apple.com/dk/app/id428851691?l=da&mt=8″ type=”big” color=”green”]Hent i App Store[/button]

Comments (2)

  1. Og der er sagt pænt farvel til twitter for Iphone.. og hejsa tweetbot 🙂

  2. Det her er nice! Sådan skal det gøres!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>