Tweet Cleaner – det ultimative Tweet sletning værktøj!

by admin 0

(Indlæg af Alex W., freelance forfatter på iPhoneCafe.dk)

Har du nogle pinlige tweets, som du skal hurtigt finde og slette? Har du bare brug for en hurtig måde at søge gennem din tweet historien? Har du nogensinde ønsket at starte forfra på Twitter, uden at skulle slette alt? Med Tweet Cleaner kan du hurtigt søge i dine tweets efter søgeord eller dato for at slette dine uønskede tweets.

Twitter giver dig kun mulighed for at se dine sidste 3.200 Tweets, men med Tweet Cleaner kan du se ældre tweets ved at holde et søgbar historie-arkiv. Den indlæser dine sidste 3.200 tweets, og derefter fortsætter med at tilføje mere hver gang du starter den.

Dette giver dig mulighed for at se og slette ældre tweets, end dem du måske ikke vil være i stand til at se på Twitter. Der er ingen grund til at oprette en ny Twitter-konto, nu kan du beholde det samme “twitter navn”, men slette dine tweets!

Hvis du er klar til oprydning på din Twitter-konto, så er det tid til at prøve Tweet Cleaner! Jeg har prøvet den i en lille uge nu og syntes at den bestemt er 12 kroner værd. Applikationen er nem at bruge, og den virker upåklageligt og er en go måde at få slettet gamle og måske pinlige beskeder på.

 

Tweet Cleaner - Sepia Apps

 

Funktioner:

  • Søg efter dine tweets med søgeord eller # hash tags
  • Søg efter dine tweets med datointervaller
  • Batch sletter tweets med et enkelt tryk
  • Holder en oversigt over dine Tweets forbi sidste 3.200

 

Screenshot

 

Tweet Cleaner - Sepia Apps

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>