TVTID – Programoversigt og programplan

by admin 9

Du får med denne overskuelige applikation, en god tv-guide der giver et overblik, information og inspiration om de bedste tv-tilbud på “alle” kanaler.

TVTID indeholder blandt meget andet en lettilgængelig programoversigt, hvor man kan lave sin egen personlige programplan en hel uge i forvejen, og få detaljerede oplysninger om de enkelte programmer.

Med få klik kan man tilpasse TVTID, så den er mest relevant for én selv, og som passer nøjagtigt til ens kanaludvalg og smagsløg. Applikationen kommer med anbefalinger og giver inspiration, og hvis man f.eks. har børn, gør TVTID det nemt at finde ud af, hvor og hvornår der sendes godt fjernsyn for hele familien.

Denne applikation giver et godt og meget brugervenligt overblik over alle kanaler, også de helt små nichekanaler. Hver dag vil TVTID anbefale en række programmer fra alle danske kanaler. Man kan også dagligt læse de seneste nyheder om tv og om kendte tv-personligheder og se features om forskellige tv-relaterede emner.

 

Screenshot

 

 

 

[button link=”http://itunes.apple.com/dk/app/tvtid/id370413912?mt=8&affId=1794437″ type=”big” color=”green” newwindow=”yes”] Hent i App Store[/button]

Comments (9)

 1. Undskyld men. Det er F…… En gammel app hvis ik jeg tager fejl. Kan vi ik lige kigge lidt fremad istedet for tilbage… Personligt så kigger jeg mindre forbi her på siden, jo ældre app i anmelder. Jeg har aldrig besøgt denne side så lidt som efter anmelder staben er vokset her på det sidste :/ lad den gamle side genopstå! Snøft…
  Hilsen den bekmymret bruger….

 2. Trist og meget egoistisk af dig at komme med sådan en kommentar! Hvad med alle dem der lige har fået en iPhone for første gang? Skal vi kun se fremad, og bruge de nyeste apps?

  Der er heldigvis andre lignende websider du kan besøge, hvis ikke iPhoneCafe.dk falder i din personlig smag, og dækker de behov du end måtte have!

  God jul til dig også. 🙂

 3. Du burde næsten kigge på den app yousee har lavet bruger den selv rigtig meget noget lign den her bare med flere muligheder som påmindelser osv

 4. God TV-guide! Bruger den selv. Her er et tidligere indlæg: http://www.iphonecafe.dk/yousee-tv-guide-et-overblik-over-favoritkanaler/

 5. Jeg synes ikke min kommentar er egoistisk.
  Det er en pænt gammel app.
  Og ja der er andre sider jeg kan kigge på, men hvis det var der jeg ville kigge, så gjorde jeg det nok 😉 men jeg PLEJER at kunne finde meget spændene og nyt her inde…. Jeg ser et site som dette, som en avis…. – jeg kommer for at se nyheder… Igår er outdatet… – Og jeg tror der er mange som vil gi mig ret..
  Hvis man vil bruge undskyldningen med at der er nye bruger af iPhone…. Så skal du starte forfra hver dag…. 🙂 .
  Men jeg forstår godt lidt din point, men den dur bare ikke med noget så simpelt som en tv guide der næsten er præinstalleret fra start 🙂
  Der er ikke noget specielt over aben, som gør at det “refærdiggøres” at den anmeldes igen… Eller så sent, Eller som var det noget nyt.

 6. Hvad der er logik og en selvfølge for dig, er gode tips til andre. 🙂

  Denne webside er ikke kun en nyhedsside, der skal også være plads til at runde forskellige hjørner og applikationer uanset om nogle indlæg kan virke forældet.

  Og sidst, men ikke mindst, så husk på at jeg har brugt en masse tid og energi på Julekalenderen de sidste mange uger, så det tager også lidt pusten fra de ellers mange nye indlæg der “plejer” at dukke op løbende.

 7. Jeg er fuldstændig enig med avis-tingen….

 8. Hej,

  Jeg er en af de “nye” Iphone brugere og har fundet denne side.
  Og det er bare den aller bedste jeg er stødt på.
  Dejligt at der også anmeldes ældre apps, så nye også kan få et indblik i Iphone universet!

  Tak for en rigtig god og brugbar hjemmeside!

 9. Hej Mads,

  Tak og et varmt velkommen til dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>