TV-reklamer hjælper med til iPhone succes!

by admin 0

Apple har nok deres største salgssucces i at brugerne anbefaler iPhone til hinanden, det er den bedste og mest sikker måde at sælge et produkt på. Hvis du åbner aviser og dagblade, så finder du ikke nogle decideret iPhone-annoncer, og det samme gælder tv-reklamer fra Apple selv.

Men prøv en gang at lægge mærke til hvor ofte man spotter en iPhone i hånden på en skuespiller i en reklame der ikke kommer fra Apple. Mange af disse annoncører har fået udviklet en iPhone applikation, og derfor er det naturligt at vise en iPhone i reklamen.

 

 

Man skal heller ikke glemme effekten når en kendt person i en film, tv-serie eller via et dokumentarprogram står med en iPhone i hånden, det skaber med det samme en større salg.

Apple har med andre ord skabt et produkt der sælger sig selv, og hvad mere kan man ønske sig? Det er måske også derfor at mange konkurrenter har det svært ved at vinde terrænet tilbage, for på “slagmarken” står Apple stærkt!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>