TuneLink Auto – Spil din iPhone musik i bilradioen!

by admin 4

Forstil dig at du sætter dig ind i bilen, starter en af dine playlister med musik i iPod, og lyden kommer ud af din bilradio! Med TuneLink Auto får du en let løsning til dette.

Tunelink er et avancerede audio interface i bilen, der giver en trådløs Bluetooth-lyd forbindelse mellem din iPhone og bilens lydsystem. TuneLink er universel, og det kører direkte over FM eller gennem forbindelse til din ekstra (AUX) indgang på anlægget.

TuneLink Auto omfatter en rigtig god Bluetooth transceiver, FM-sender og en mulighed for hurtig opladning gennem en isoleret USB oplader-port. TuneLink Auto bruger bilens cigarettænder med 12v, så senderen i enheden bruger ikke batterier. Det er også her at du kan tilkoble din iPhone med et USB stik, så du også sikre iPhonens batteri noget strøm/opladning under den lange køretur.Selve TuneLink Auto hardwareenheden er styret af en gratis applikation som skal downloades fra iTunes App Store. Når du har downloadet den gratis Applikation, så kan du koble din iPhone på anlægget i bilen ved hjælp af TuneLink så let som Plug & Play! Innovation er kernen i TuneLink, og mange af funktionerne i både hardwaren og applikationen har aldrig været forsøgt før.

Den eksklusive TuneLink “Del”-funktionen, gør det muligt for flere brugere i samme køretøj til at dele den samme TuneLink forbindelse, for at skabe en social atmosfære i bilen, og lade alle deltage med deres musik.

TuneLink indeholder en avanceret Bluetooth-teknologi for at sikre, at din musik er rigtig portable. Du har mulighed for at tage iPhonen med dig, mens din musik fortsat spiller gennem bilens højttalere over 30 meter væk.

TuneLink Auto koster ca. kr. 600,00 og kan købes her.

 


Comments (4)

  1. Smart nok, nu bruger jeg selv en Pioneer radio som kan tage usb, og har support på at de fleste apple ipods og iphone virker 😉

  2. Det er bestemt også super! Men det smarte med TuneLink Auto er at det bruger Bluetooth, så man slipper for ledninger.

  3. Lyder smart med TuneLink, men bruger selv Blaupunkt i bilen, med indbygget Bluetooth og det virker perfekt… 😉

  4. Hej Jesper
    Hvilken Blaupunkt model har du?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>