Tror du på en billig iPhone 5C?

by admin 19

Det har efterhånden sværmet med rygter længe, at Apple har planer om en lancering af en billig iPhone 5 model, med indikationen “C” … for China? Ydermere skulle den blive produceret i flere farver, og prisen skal angiveligt lande på ca. 3.000 danske kroner.

Konceptet med en iPhone 5C vil først og fremmest blive målrettet til et stort marked i Kina og andre steder i østen, netop på grund af den lave pris for en iPhone 5. Nu er det ikke en tro kopi af den iPhone 5, som vi kender i dag, men en neddroslet version rent hardwaremæssigt. Det vil kunne dække et behov for de brugere, som ikke har råd til at spendere over 5.000 kroner for deres smartphone.

Apple har ikke selv meldt noget som helst ud officielt omkring en billig iPhone, og jeg har stadig min tvivl hvorvidt det overhovedet kunne blive en realitet! Jeg drager lidt en parallel til at Apple skulle producere en billig Macbook til 6.000 kroner, og en iPhone i forskellige farver er nok ikke lige Apples kop te? 

Tror du at Apple lancerer en billig iPhone 5C?

 

iPhone5c-1-090813

iPhone5c-2-090813

 

 

Comments (19)

 1. Tror det bliver den nye 5s (hvor den hesse c i stedet for s)
  Tror ikke på konceptet med en billig telefon hos Apple.

 2. Jeg er sten sikker på at der kommer en billig iphone

 3. Nej Hvorfor skulle de lave en billig iPhone når de ikke har spor problemer med og sælge deres iphone .. de har salg nok til ikke og lave en billig .. klogt nok syntes jeg

 4. NEJ – tror ikke på det!
  Tror taktikken med at sætte prisen ned på tidligere modeller ved release af nye fortsætter – syntes i øvrigt også det er en ganske glimrende model at bruge 🙂

 5. Jeps, der kommer ihvertfald 2 iPhones, om det er den billige eller om det er en China iPhone til Kina marked, skal stå i det uvisse

 6. Enig

  Det eneste andet der vil give lidt mening er at skifte 4/4s ud med denne 5c (tror så det bliver color og ikke china) hvor de mere eller mindre tager hardware fra 4s og smider en plast bagside på og skifter til lightning stik, så det er slut med det gamle stik efter en let opdateret ipad2 en måned senere.

 7. Nej, jeg tror ikke på en billig iphone.
  Det vil jo svare til at B&O begynder at sælge tv til Samsung-pris. Den holder ikke.
  Det er og bliver et statussymbol at have en iphone. Kommer der en “Netto” telefon, så tror jeg, at Apple skyder sig selv i foden. Jeg tror simpelthen ikke på det.

 8. Jeg tror der kommer 1 5c og c ku jo også stå for cheap…..og så den sædvanlig s model….men jeg skal ik have nogle af dem, jeg er ovenud tilfreds med min 5 den køre som smurt og den der smøre godt køre godt, i love jb…ggg

 9. Jeg er jo ikke meget for at indrømme det, men jeg tror også på en iPhone 5C, men ikke en såkaldt lavpris iPhone men en iPhone 5, i forskellige farver

  C = Color

  Selvom deres ellers ubemærkede metode med at sætte ældre enheder på “tilbud” efter lancering af nye, syntes at fungere udemærket, så tror jeg faktisk på en iPhone Color, men det er ikke en lavpris iPhone i den forstand, men en med de samme specifikationer som den forrige og i første udgave bliver så en iPhone 5 (Color) i 5 forskellige farver.

 10. Vi er enige i den teori, et eksempel jeg i øvrigt har brugt før..

 11. En iPhone Color med samme specifikationer som forrrige, under samme lancering som ny, det tror jeg på 🙂

  Men ikke en desideret lavpris iPhone.

 12. Jeg tror ikke på din teori.

  Apple ville ikke pludselig begynde at kalde deres iPhone C i stedet for S, uden der er en dybere mening.

  C kunne stå for Color.

 13. Jeg tror også, at “den nye IPhone” kommer til at hedde “IPhone C”. Apple har jo lavet mange af deres andre produkter i flere forskellige farver, og det skulle ikke undre mig hvis den kommende IPhone skulle komme med mange farver. Jeg tror dog ikke på en lavpris IPhone.

 14. Jeg tror vi ser en:

  iPhone 6
  iPhone C = Color

  Så får vi:
  iPhone 6
  iPhone C skrabet version.

  iPad
  iPad mini. Skrabet version

 15. 10 september bliver iPhone 5s fremvist

 16. Jamen er det ikke det B&O er igang med

 17. Mener self 5S

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>