Train Aarhus – tjek hvad der sker

by admin 0

Hvis du bor i Aarhus eller har været på besøg der nogle gange, så kender du med garanti “TRAIN“. TRAIN er et spillested, natklub og en café med masser af spændende navne på plakaten, og de har nu fået udviklet en iPhone applikation så du kan følge med i programmet.

TRAIN blev etableret i 1998 og blev hurtigt en af byens markante spillesteder med fokus på kvalitet, service og en lang række af større nationale og internationale artister på programmet. Hvad der startede som et privat initiativ som bidrag til den lokale musikscene, har siden hen vokset sig til et af de mest profilerede spillesteder i landet.

TRAIN natklub er en af landets største og førende natklubber. Natklubben har siden starten i 1998 blandet livekoncerter og Dj’s, både nationale og internationale. På natklubben er det festen, kvaliteten, den gode oplevelse, service og tryghed for gæsten, der er i højsædet.

 

 

Med denne overskuelig applikation kan du få det totale overblik over det pulserende sted i Århus. Det er på TRAIN du finder de bedste danske og udenlandske stjerner i byen, og med denne officielle TRAIN applikation kan du tjekke hvad der sker. Hvem optræder Live? Få maksimal oplevelse med koncerter, fester og masser af rytmisk musik på Natklub. Og i Danmarks mest velkørende Kupé oplever du hver fredag og lørdag en cool og international nightclubbing atmosfære.

 

Screenshot

 

 

 

 

[button link=”http://itunes.apple.com/dk/app/train-aarhus/id510429424?l=da&mt=8&ls=1″ type=”big” color=”green” newwindow=”yes”] Hent i App Store[/button]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>