Trådløs mobiloplader i køkkenbordet

by admin 4

Nu vil det snart være muligt at oplade din iPhone eller iPad ved hjælp af din bordplade. Dupont Building Innovations er blevet medlem af organisationen Power Matters Alliance (PMA) og arbejder i øjeblikket på at udvikle en trådløs oplader, der effektivt kan integreres i kvalitetsmaterialet DuPont Corian, som bruges til forskellige indretningsløsninger.

Formanden for PMA, Ron Resnick udtaler: ”Det næste skridt for trådløse løsninger er at integrere det i overflader, som bruges i forskellige indretningsløsninger”. DuPont har i årtier været drivkraften inden for avancerede materialer, og det har derfor været et naturligt skridt at arbejde med det anerkendte kvalitetsmateriale DuPont ™ Corian®. Ifølge formanden er samarbejdet mellem PMA og Dupont Building Innovations et fremskridt for organisationens vision om at gøre intelligente trådløse løsninger en integreret del af vores liv.

 

DuPont-Corian-1-030613

 

Trådløse løsninger i fremtidens boligindretning

Ved at være en del af PMA, viser vi endnu engang de uendelige mange udviklingsmuligheder, der er i DuPont Corian og for at forme fremtidens boligindretning. Vi har været på udkig efter den rette teknologi og partner til integreringen af den trådløse oplader i DuPont Corian, og det har vi fundet med PMA.

Trådløse løsninger er afgørende for den fortsatte udvikling af vores mobile samfund, og vi ser frem til at opfylde virksomhedernes og forbrugernes behov for opladte enheder, siger DuPonts Building Innovations, International Marketing Manager, Ruslan Jussupov.

 

DuPont-Corian-2-030613

 

 

Comments (4)

  1. Helt trådløs er det jo ikke. Du er stadig “bundet” til et bestemt sted hvor du skal lægge din fon.
    (Du stiller jo heller ikke din bærbare pc ovenpå din trådløse rooter

  2. Nej, du er i det her koncept stavnsbundet til bordpladen, men se det som en start der videreudvikleres.

  3. Mit problem med disse typer opladere er, at ens telefon så pludselig skal have et specielt cover som fylder en del ekstra. Så fander det smarte lidt af det.

    Der er lang vej til at gøre det flot, og er muligvis også derfor at Apple ikke engang selv har valgt at smide det direkte i telefonen endnu.

  4. Jeg er helt enig med dig i, at når der skal monteres et specielt cover, så går lidt at det sjove af. Så heller indbygge en multi-oplader i bordplader.

    Men udviklingen forbløffer gang på gang, så vi kan ikke udelukke at Apple om nogle år kan integrere et oplader-system direkte i enheden. Men vi kommer næppe til at se det med iPhone 5S … og formentlig heller ikke med iPhone 6 til næste år!?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>