Trådløs opladning til iPhone 6

by Jan A. 7

Det har i nogle år været muligt at oplade mobiltelefoner uden brug af kabel og stik, men på grund af at batteriet i iPhone ikke er så let at skifte, så har de trådløse opladnings løsninger til iPhone været store og klodsede på grund af at den trådløse oplader er indbygget i et cover/case.

Men det franske firma Exelium har nu udviklet en løsning, der har en størrelse der ikke adskiller sig meget fra andre covers. Exelium’s løsning tilføjer kun et par millimeter til størrelsen, og da de bruger magneter – vil den induktive opladning gøre at løsningen er meget flexibel, foruden at du ikke behøver at fedte rundt med kabler og stik. Du kan sætte basen op på en væg, og bare hænge din iPhone op når den skal lades op.

Priserne ligger på $49 for selve coveret, og mellem $39 – $49 for basen.

Exelium-1

Comments (7)

  1. Med ledning kan jeg bruge telefonen under opladning… Men ikke med den trådløse?

  2. ved i hvor man kan købe den henne evt. en hjemmeside ?

  3. Det vil jeg også gerne vide !

  4. Det er jo ikke “trådløst” den hænger jo stadig oppe på vægen? Du kan jo ikke gå spor rundt med den??? Kan gå længere med kablet??

  5. Ork jow – Du skal da bare stikke dit hoved helt ind til væggen 😀

  6. Alt uden kabel er trådløst.. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>