Toplisten over de bedste iPhone gadgets

by Casper Christiansen 0

iPhone gadgets – hvilke gadgets kan man bare ikke undvære?

Dét er netop, hvad vi vil kigge på i dag. I artiklen kan du forvente at blive præsenteret for de bedste gadgets til din smartphone. Fælles for alle de udvalgte gadgets er, at de kan bestilles på nettet til overkommelige priser. Lad os kigge nærmere på toplisten, som er listet i prioriteret rækkefølge. Luxgear.dk står bag den kommende liste over gadgets og gear til din iPhone.

Powerbank

I dag kan man nærmest ikke eje en smartphone uden også at eje en powerbank. Det er i hvert fald ubeskriveligt svært at undvære en powerbank, da powerbanken er din redning, når din smartphone er ved at løbe tør for strøm. Der findes både små og store powerbanks, som koster omkring et par hundrede kroner.

En stor powerbank vil i de fleste tilfælde kunne række til omkring fire-fem opladninger, før enheden skal lades op. Du bør seriøst overveje at investere i en powerbank, hvis du ofte er på farten og har oplevet, hvor frustrerende det er at løbe tør for strøm midt på dagen.

Selfiestang

Der er delte holdninger til den berømte selfiestang, som man typisk enten hader eller elsker. Det er ikke desto mindre et faktum, at selfiestangen gennem årene er blevet solgt i adskillige millioner eksemplarer på verdensplan. Selfiestangen er især populær blandt børn og unge, som nyder at tage selfies i hjemmet, på ferien, i skolen og mange andre steder.

De billigste selfiestænger koster under hundrede kroner. Det er altså en forholdsvis billig gadget, som man med fordel kan købe, hvis man drømmer om at tage endnu bedre selfies.

Bluetooth højtaler

iPhones byder generelt på god lydkvalitet, men skal der lige skrues en tand op for lydkvaliteten, så bør man anskaffe sig en højtaler, for eksempel en bluetooth højtaler. En bluetooth højtaler kan betjenes via en vilkårlig smartphone – via bluetooth naturligvis. Du kan på gadgetsjov.dk få et indblik i, hvilke bluetooth højtalere der er de bedste til prisen. Læs mere om siden her, hvis du er nysgerrig.

Står du og mangler en bluetooth højtaler, som du kan bruge ved poolen og på stranden, bør du lede efter en vandtæt højtaler, så den ikke går i stykker med det samme, den kommer i kontakt med vand. Det ville jo være ærgerligt.

Ventilator

En smartphone ventilator er et must-have om sommeren, når solen står højt på himlen, og temperaturen stiger time efter time. Det lyder måske for godt til at være sandt, at man kan købe en ventilator til sin smartphone, men det kan faktisk lade sig gøre. Smartphone ventilatorer udbydes i mange forskellige farver og størrelser, så du kan helt sikkert også finde en enhed efter din smag.

Den eneste ulempe ved disse ventilatorer er, at de typisk bruger en del strøm. De skal nemlig være koblet til en smartphone for at virke. Derfor bør man sammen med sin ventilator købe en powerbank, så man kan klare en hel dag ude af huset.

Find endnu flere sjove og nyttige gadgets på nettet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>