Top 5: De bedste spillemaskiner på telefonen

by Casper Christiansen 0

Vores smartphones kan efterhånden klare det meste. Finde vej for os, reservere et bord på en restaurant eller bare slå tiden ihjel.

Netop det sidste ynder mange at gøre med spil som Candy Crush og Clash of Titans, mens andre foretrækker et spin en af nettets mange spillemaskiner – med eller uden bonus til casino.

Men hvilke ”fruit machines” er egentlig bedst på mobilen?

Vi har lavet en top 5.

Jungle Spirit

Tag med ud i junglen og jagt de vilde og farlige dyr. Der venter store gevinster blandt eksotiske blomster og vandfald, og så er der hele 1024 forskellige måder at vinde på. Ikke ringe!

Jack and the Beanstalk

Vi kender alle historien om bønnestagen, der voksede og voksede. Den har spiludvikleren NetEnt forvandlet til en spilleautomat, hvor du følger Jacks vej opad bønnestagen, mens spillet snurrer.

Viking Runecraft

Vikingerne er blevet genoplivet. Sjældent har vi set så action-packed en spillemaskine. Hvis du mere er til lavt tempo og søde dyr, skal du holde dig væk. Men skal hjulene spinne med maksimal fart og måske ramme jackpot-kombinationen, fungerer dette spil rigtigt godt på mobilen.

Book of Dead

Tag med til det gamle Egypten og se, om du kan grave skatten frem gemt i pyramiderne. På mobilen fungerer den simple spillemaskine med lettilgængelig navigation og flydende grafikker samt en fin lydside, hvis du vælger denne til.

Hugo 2

Hvor skal vi hen du? Skærmtrolden er vendt tilbage til Danmark. Sidste år vente den eventyrlystne trold tilbage i form af en spillemaskine, og nu er 2’eren kommet – endda med endnu bedre gameplay på mobilen.

Ikke alle spilleautomater fungerer på mobilen

Men hvorfor er nogle automater bedre end andre? Ganske enkelt, fordi de nyeste spil er udviklet og tilpasset iPhones mv. Ældre, online spilleautomater, selv fra 2012 og 2013, er nemlig ikke opgraderet til smartphones. Disse har man enten helt droppet at overføre til mobilen eller forsøgte at skære til.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>