Top 10 applikationer på min iPhone lige nu

by admin 2

Selvom jeg har over 700 (iPhone) applikationer i iTunes, så er det ca. kun 10% af disse jeg installere. Men derfor betyder det ikke at jeg benytte disse 70-80 applikationer hele tiden, der er nogle bestemte jeg bliver ved med at benytte hver dag, og mange af dem flere gange om dagen.

Med over 500.000 applikationer i App Store, så afspejler min lille “top 10” liste sig ikke over de bedste applikationer, men dem som jeg finder nyttige i min hverdag, ud over de applikationer der som standard følger med iOS (Telefon, Beskeder, Safari osv.).

Listen illustrerer applikationer jeg benytter mest hver dag, og rækkefølgen fra 1 – 10 er sådan rimelig fair, men ikke 100% korrekt – set i et gennemsnitlig perspektiv. Du finder hverken Cydia eller andre jailbreak applikationer her, da det primært omhandler applikationer fra App Store som alle kan hente.

 

1. Facebook

Jeg kommer ikke udenom Facebook hver dag, og faktisk 4-5 gange dagligt. Applikationen er på ingen måder perfekt, men den fungere rimeligt og efter hensigten. I stedet for at tænde en computer og logge på, så er det hurtigt at tjekke hvad der sker hos vennerne og give respons på beskeder.

[button link=”http://itunes.apple.com/app/facebook/id284882215?mt=8″ color=”lightblue” newwindow=”yes”] Hent i App Store[/button]

 

 

 

2. NewsRack

En nyhedslæser jeg benytter hver eneste dag, og gerne flere gange om dagen. Alle abonnementerne opsætter jeg via Google Læser, og disse bliver derefter synkroniseret direkte med “NewsRack”.

[button link=”http://itunes.apple.com/app/newsrack/id288815275?mt=8″ color=”lightblue” newwindow=”yes”] Hent i App Store[/button]

 

 

 

3. YouSee TV-Guide

Det er en applikation jeg benytter til at tjekke tv-programmet, og kan markere de udsendelse jeg ønsker at se, og derved bliver påmindet inden de starter – let og smart!

[button link=”http://itunes.apple.com/app/yousee-tv-guide/id381301862?mt=8″ color=”lightblue” newwindow=”yes”] Hent i App Store[/button]

 

 

 

4. Tapatalk

Jeg følger med og debattere i nogle forskellige forums, og her er applikationen “Tapatalk” ganske fortrinlig! Man logger ind på et forum og kan derefter se en overskuelig indholdsfortegnelse, og tjekke for nye indlæg og se dem man selv deltager i.

[button link=”http://itunes.apple.com/app/tapatalk-forum-app/id307880732?mt=8″ color=”lightblue” newwindow=”yes”] Hent i App Store[/button]

 

 

 

5. Twittelator

Twitter er lidt som Facebook for mig, også selvom jeg ikke kender dem jeg følger personligt. Det er både nyheder, nyttige informationer, og god underholdning man finder her. Twittelator er en relativ ny iPhone applikation, med et smart interface og en masse gode funktioner.

[button link=”http://itunes.apple.com/app/twittelator-neue-twitter-client/id469270564?mt=8″ color=”lightblue” newwindow=”yes”] Hent i App Store[/button]

 

 

 

6. AnalyticsPro

Har man en webside med en del dagligt besøgende, så er det lidt rart at kunne følge med i hvilke søgeord de finder siden på via Google eller på en anden søgetjeneste. Man kan også se det aktuelle besøgstal og deres færden på siderne. Jeg har prøvet nogle forskellige Google værktøjer på min iPhone, men har hele tiden vendt tilbage til “AnalyticsPro”.

[button link=”http://itunes.apple.com/app/analytics-pro/id352409235?mt=8″ color=”lightblue” newwindow=”yes”] Hent i App Store[/button]

 

 

 

7. WordPress

Et uundværdlig værktøj for mig når jeg ikke er ved en computer. Som nogle måske ved, så benytter jeg WordPress til at drive iPhoneCafe.dk. Ofte er der kommentarer der lige skal redigeres, godkendes eller i værste tilfælde slettes. Jeg benytter ikke denne applikation til at oprette nye indlæg, da interfacet ganske enkelt er for småt. Men man kan sagtens rette tekst.

[button link=”http://itunes.apple.com/app/wordpress/id335703880?mt=8″ color=”lightblue” newwindow=”yes”] Hent i App Store[/button]

 

 

 

8. Sudoku2Pro

Har jeg noget overskud i tidsplanen, så kan jeg godt lide at “vride hjernen” lidt med spil som Sudoku. Applikationen “Sudoku2Pro” har et fantastisk interface og et godt gameplay, og giver uendelig mange timers underholdning…af den mere stille art.

[button link=”http://itunes.apple.com/us/app/sudoku-pro/id372283316?mt=8″ color=”lightblue” newwindow=”yes”] Hent i App Store[/button]

 

 

 

9. Krak

Denne nyttige applikation bruger jeg ikke nødvendigvis hver dag, men ret ofte til at finde oplysninger på en adresse eller et firma. Det er super overskueligt, og med en del gode funktioner som bl.a et tilføje ny adresse og telefonnummer til Kontakter.

[button link=”http://itunes.apple.com/app/krak/id322079342?mt=8″ color=”lightblue” newwindow=”yes”] Hent i App Store[/button]

 

 

 

10. Navigon (Europa)

Skal jeg fra A til B i en bil, så er Navigon navigation en rigtig god vejviser. Man sætter iPhone i en bil-holder (og montere stikket til cigarettænderen), starter “Navigon” applikation og indtaster adressen, og så er resten næsten en leg!

Godt visuelt interface med rigtig mange muligheder og funktioner, og køber man europa versionen, så er man dækket godt ind på bil-ferien.

[button link=”http://itunes.apple.com/app/navigon-europe/id320279293?mt=8″ color=”lightblue” newwindow=”yes”] Hent i App Store[/button]

 

 

 

Det var så min liste, – hvad med din?

 

 

Comments (2)

 1. Jeg følger trop og skriver mine i vilkårlig rækkefølge :
  1: Facebook
  2: X-Plane (High-Def)
  3: Yousee Tv guide
  4: TapaTalk
  5: Heytell
  6: iTunes (podcast)
  7: Installious
  8: Weather Pro
  9 JumiOne (webcam) holde øje med kat
  10: Spotifi
  Bruger selvfølgelig også iMessage / Youtube, det eneste jeg ikke bruger på min iPhone er:
  1: Video
  2: Værdipapirer
  3: Blad kiosk
  4: Kompas
  5: Memoer

 2. En jeg også bruger er rejseguide, men bruges selvfølgelig ikke hverdag, men den er meget nyttig, når man skal et sted hen med det offentlige transportmiddel

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>